سی و هشتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علامه طباطبائی و دومین دوره جشنواره شهید آوینی در مرحله آوایی برگزار شد

۰۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۲۴ کد : ۲۴۷۸۳ کانون ها
سی و هشتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علامه طباطبایی و دومین دوره جشنواره شهید آوینی در مرحله آوایی (شامل قرائت تحقیق و ترتیل، اذان و مناجات خوانی) به صورت حضوری ۸ اسفند ۱۴۰۲ در دو بخش خواهران و برادران در تالار گفتگوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

گفتنی است بخش آوایی این جشنواره به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی و امور شاهد و ایثارگر دانشگاه با حضور داوران برتر ملی آقایان محمدحسین سعیدیان و حبیب صداقت و خانم ها مرجان نیاورانی و ندا مرادی برگزار شد و در مجموع جشنواره در ۹ بخش و ۴۰ رشته برگزار می‌شود. بخش‌های ۹ گانه این جشنواره عبارت از بخش‌های آوایی، معارفی، پژوهشی، ادبی، هنری، فناوری، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و کارآفرینی قرآنی است. همچنین فرایند اجرایی این دوره از جشنواره با ابلاغ شیوه‌نامه سی و هشتمین دوره که دی ماه 1402 صورت گرفت آغاز و ثبت‌نام در جشنواره نیز بلافاصله شروع شد. یکی از تغییرات این دوره نسبت به ادوار قبل سامانه‌ای شدن فرایند ثبت‌نام است.

بخش های آوایی، معارفی، پژوهشی فناوری، هنری، ادبی، نوآفرینی قرآنی، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه

- جوایز رتبه اول تحقیق و ترتیل (۱۲ میلیون ریال)
- جوایز رتبه اول حفظ کل (۱۵ میلیون ریال)
- جوایزرتبه‌های‌اول‌حفط۲۰جزءو۱۰جزء (۱۲ و ۱۱ میلیون ریال)
- جوایز نفرات‌برتر سایر رشته‌ها (۱۰ میلیون ریال)
 همراه با جوایز نقدی برای نفرات دوم و سوم هر رشته

ثبت نام و کسب اطلاعات در سامانه quran38.dmsrt.ir

گروه پرسش و پاسخ جشنواره سی و هشتم ویژه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی
در پیام رسان ایتا :  https://eitaa.com/joinchat/1263534366C656fb1ea54

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09367239034 و  02148393524 در ارتباط باشید.

دریافت راهنمای ثبت نام و ورود به سامانه جامع سی و هشتمین جشنواره قرآن و و عترت دانشجویی

دریافت ضوابط فنی و اجرایی سی و هشتمین جشنواره قرآن و و عترت دانشجویی

دریافت راهنمای مسابقات کتبی سی و هشتمین جشنواره قرآن و و عترت دانشجویی