کنفرانس روابط‌عمومی ‌و ارتباط با صنعت برگزار شد

۱۶ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۵ کد : ۲۴۸۹۳ انجمن ها
کنفرانس روابط‌عمومی ‌و ارتباط با صنعت به همت انجمن علمی روابط‌عمومی دوشنبه ۱۴ اسفندماه در دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی  برگزار ‌شد.
کنفرانس روابط‌عمومی ‌و ارتباط با صنعت برگزار شد

کنفرانس روابط‌عمومی ‌و ارتباط با صنعت به همت انجمن علمی روابط‌عمومی دوشنبه ۱۴ اسفندماه در دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی با حضور مدیران و نمایندگان شرکت های رایتل، آرا هنر و صبا ویژن، اسنوا و دوو، سام سرویس و ... برگزار ‌شد.
‌‌در کنفرانس روابط‌عمومی ‌و ارتباط با صنعت‌ آقای مهدی طالبی (مدیر ارتباطات و تبلیغات شرکت رایتل)، آقای عادل دهدهشتی (مدیر ارشد ارتباطات انتخاب الکترونیک اسنوا و دوو)، آقای محسن خانعلی (بنیان گذار شرکت آرا هنر و مشاور ارشد رسانه ای صبا ویژن(فیلیمو، آپارات و وی پلاس) شرک) و آقای احسان فدائی، (مدیر ارتباطات گروه سام الکترونیک و سام سرویس) حضور داشتند.