کنفرانس بین‌المللی «اختلال اتیسم و جامعه» به مناسب روز جهانی آگاهی از اتیسم برگزار شد

۱۹ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۶:۰۱ کد : ۲۵۰۲۲ انجمن ها
کنفرانس بین‌المللی «اختلال اتیسم و جامعه» به مناسب روز جهانی آگاهی از اتیسم با همت انجمن علمی دانشجویی روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی دانشگاه علامه طباطبائی و همکاری موسسه بین‌المللی AIS امارات، آزمایشگاه علوم شناختی دانشگاه علامه طباطبائی و و جمعی از انجمن‌های علمی دانشجویی کشور در روز پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ با استقبال بیش از ۳۰۰ نفر از دانشجویان، اساتید، متخصصین و والدین، برگزار شد. در این نشست به جدیدترین پژوهش‌ها و تحقیقات انجام شده در موضوعات مختلف پرداخته شد.

این کنفرانس با هدف آگاهی بخشی و حمایت از کودکان اتیسم برگزار شد و در آن، اساتید مطرح کشوری و بین‌المللی سخنرانی خود را انجام دادند.
انجمن علمی دانشجویی روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی باتوجه به اهمیت موضوع اتیسم و آگاهی بخشی آن در سطح جامعه، به برگزاری این برنامه پرداخت و در آن به ابعاد مختلف و موضوعات متنوع در زمینه اتیسم پرداخته شد.

در ابتدای کنفرانس دبیر انجمن، آقای محمدحسن آقائی به خوش‌آمدگویی، بیان اهداف و پنل‌های برنامه پرداخته و پس از ایشان جناب دکتر سعید رضایی، مدیر گروه روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی و دبیر علمی کنفرانس به عنوان سخنران اول، صحبت‌های خود را آغاز نمودند. موضوع صحبت‌های ایشان درمورد «مغز و اختلال اتیسم» صورت گرفت.
در بخش دوم سخنرانی، جناب دکتر کامبیز بنی‌هاشمی، رییس آزمایشگاه علوم شناختی دانشگاه علامه طباطبائی صحبت‌های خود را در زمینه «مبانی ژنتیک شناختی بروز اتیسم و پیشگیری از آن» مطرح نمودند. ایشان ضمن تشریح وضعیت مغز و ژنتیک، به بررسی وضعیت کودک و اختلال اتیسم پرداختند.
در بخش سوم، دکتر عسگر علیمحمدی سخنرانی خود را با موضوع «اتیسم و داغ اجتماعی» مطرح نمودند.
در بخش دوم برنامه، میهمانان خارج از ایران به سخنرانی پرداختند.
ابتدا دکتر رابین آرنال هیئت علمی دانشگاه شیکاگو در خصوص «ایجاد مهارت‌های خودمختاری در کودکان اتیسم» استثنایی بحث خود را ارائه نمودند و سپس دکتر بهیج خوزمی رییس موسسه بین‌المللی AIS کشور امارات درمورد «درک اختلال اتیسم» سخنرانی نمودند.
ترجمه همزمان سخنرانی میهمانان توسط محمدامین رسول زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه علامه طباطبائی انجام شد.