اطلاعیه شماره ۶:

۲۷ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۴ کد : ۲۵۰۹۸ اطلاعیه ها نشریات
 جلسه معرفی کاندیداهای انتخابات بیست و یکمین دوره انتخابات نمایندگان مدیرمسئولان نشریات دانشگاهی در کمیته ناظر اسفندماه۱۴۰۲-اردیبهشت ماه۱۴۰۳ با هدف معرفی نامزدهای انتخاباتی (تبلیغات کاندیداها) سه شنبه۱۴۰۳/۰۱/۲۸ ساعت۱۸-۲۰ به همت خانه نشریات دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می شود.

جلسه معرفی کاندیداهای انتخابات بیست و یکمین دوره انتخابات نمایندگان مدیرمسئولان نشریات دانشگاهی در کمیته ناظر اسفندماه1402-اردیبهشت ماه1403 با هدف معرفی نامزدهای انتخاباتی (تبلیغات کاندیداها) سه شنبه1403/01/28 ساعت18-20 به همت خانه نشریات دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می شود.

لینک ورود به جلسه:

حضور در جلسه برای فعالین حوزه نشریاتی آزاد می باشد.

کسب اطلاعات بیشتر۰۲۱۴۸۳۹۳۵۱۸