بوت‌کمپ روزنامه‌نگاری پیشرفته «از دانشگاه تا تحریریه»

۲۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۰ کد : ۲۵۱۲۰ اطلاعیه ها انجمن ها
بوت‌کمپ روزنامه‌نگاری پیشرفته «از دانشگاه تا تحریریه» به همت انجمن علمی-دانشجویی روزنامه‌نگاری دانشگاه علامه طباطبائی روزهای یکشنبه و سه‌شنبه از ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۷:۳۰ در دانشکده علوم ارتباطات پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبایی همراه با طرح پروژه پایانی و امکان جذب شرکت‌کنندگان واجد شرایط در گروه تحلیلگران گراف برگزار می‌شود.
بوت‌کمپ روزنامه‌نگاری پیشرفته «از دانشگاه تا تحریریه»

بوت‌کمپ روزنامه‌نگاری پیشرفته «از دانشگاه تا تحریریه» به همت انجمن علمی-دانشجویی روزنامه‌نگاری دانشگاه علامه طباطبائی روزهای یکشنبه و سه‌شنبه از ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۳۰ الی ۱۷:۳۰ در دانشکده علوم ارتباطات پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبایی همراه با طرح پروژه پایانی و امکان جذب شرکت‌کنندگان واجد شرایط در گروه تحلیلگران گراف برگزار می‌شود.

سرفصل‌های بوت‌کمپ:

- روزنامه‌نگاری تحقیقی و سیاست
- گزارش‌نویسی پژوهش‌مبنا
- گزارش‌نویسی داده‌محور (Data journalism)
- گزارش‌نویسی تحلیلی
- نقد مطبوعاتی
- پاراگراف‌نویسی اصولی
- کارگاه انتقال تجربه

هزینه شرکت در بوت‌کمپ برای دانشجویان دانشگاه علامه: ۴۰۰ هزار تومان و دانشجویان سایر دانشگاه‌ها: ۵۰۰ هزارتومان است.

جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با آیدی journalism_atu@ در ارتباط باشید.