گزارش تصویری:

کارگاه امداد و کمک های اولیه در خانه فرهنگ ایراندخت برگزار شد

۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۴۵ کد : ۲۵۱۸۷
کارگاه امداد و کمک های اولیه با تدریس خانم مشکل گشا (مدرس رسمی سازمان هلال احمر) شنبه اول اردیبهشت ۱۴۰۳ در خانه فرهنگ ایراندخت به منظور آشنایی دانشجویان و شرکت کنندگان با مباحث اولیه و مهم امداد و کمک های اولیه به همت امور فرهنگی خانه فرهنگ ایراندخت با همکاری دفتر مهارت افزایی دانشگاه برگزار شد و بیش از ۵۰ نفر دانشجو در این کارگاه حضور داشتند.
کارگاه امداد و کمک های اولیه در خانه فرهنگ ایراندخت برگزار شد

به دلیل استقبال و درخواست دانشجویان و همچنین مباحث تکمیلی و سرفصل های جدید این کارگاه در هفته های آتی تکرار می شد.
جهت کسب اطلاع از برگزاری عضو کانال ایراندخت در ایتا و یا تلگرام شوید