گزارش تصویری:

نشست کارگزار ملت  با حضور دکـتـر محمدعلی زلفی گل در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد

۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۶:۲۵ کد : ۲۵۱۹۵
نشست کارگزار ملت هشتمین نشست از سلسله نشست‌های علمی با کارگزاران جمهوری اسلامی ایران با حضور دکـتـر محمدعلی زلفی گل (وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دولت سیزدهم) دوشنبه ۳ اردیبهشت ماه در  سالن‌ اجتماعات دانشکده مدیریت و حسابداری پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبایی (ره) برگزار شد.

نمایندگان انجمن های علمی دانشجویی، انجمن اسلامی مستقل دانشجویان و بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در برنامه کارگزار ملت که دکتر زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری در آن حضور داشتند مطالب خود را بیان کردند و مهمترین مطالبه آنها، پیرامون جوانی جمعیت در دانشگاه ها و حمایت از خوابگاههای متأهلی، حضور مؤثر مسئولین در دانشگاه و توجه به این قشر، توسعه علم و دانش و تحول علوم انسانی به معنای واقعی و ... بود.

در انتهای این برنامه دانشجویان پرسش های خود را بصورت مستقیم بیان کردند و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری پاسخ هایی را بیان داشت.

کسب اطلاعات بیشتر و متن سخنان دکتر محدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری