سیزدهمین برنامه "زیست لحظه در صحنه" تماشای گروهی تئاتر «گالیله»

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۲۸ کد : ۲۵۲۲۰ اطلاعیه ها کانون ها
سیزدهمین برنامه "زیست لحظه در صحنه" تماشای گروهی تئاتر «گالیله» اثری از شهاب‌الدین حسین‌پور براساس متن جاودان برتولت برشت یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳، ساعت ۱۹:۳۰ سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر به همت کانون تئاتر دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.
سیزدهمین برنامه "زیست لحظه در صحنه" تماشای گروهی تئاتر «گالیله»

سیزدهمین برنامه "زیست لحظه در صحنه" تماشای گروهی تئاتر «گالیله» اثری از شهاب‌الدین حسین‌پور براساس متن جاودان برتولت برشت یکشنبه 9 اردیبهشت 1403، ساعت 19:30 سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر به همت کانون تئاتر دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

خلاصه داستان: این نمایش‌نامه درامی است از یک قطعه تاریخی از زندگی مردی دانشمند که اثبات می‌کند خورشید ثابت است و این زمین است که دور آن می‌چرخد. تلاشی برای یافتن حقیقت در هجوم تاریکی‌ها

بهای بلیط نمایش برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی با 66 درصد تخفیف: 100 هزار تومان
بهای بلیط نمایش برای دانش‌آموختگان دانشگاه‌ علامه طباطبائی با 45 درصد تخفیف: 175 هزار تومان
بهای بلیط نمایش برای سایر علاقه‌مندان: 200 هزار تومان

شایان ذکر است که بهای اصلی نمایش مذکور  300 و 250 هزارتومان می‌باشد.

لطفا جهت ثبت‌نام تا انتهای روز 6 اردیبهشت(پنجشنبه) در تمامی زمان‌ها از طریق Hanie_m27@   و  09109885604 با ما در ارتباط باشید.