دوره حرفه تندخوانی و تقویت حافظه

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۲ کد : ۲۵۲۴۳ اطلاعیه ها کانون ها
دوره حرفه تندخوانی و تقویت حافظه با تدریس سینا ربیعی (دبیر سابق کانون قرآن و عترت دانشگاه) از چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت تا شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۹/۳۰ تا ۲۱ (۱۰ ساعت در ۴ جلسه) به همت کانون قرآن و عترت دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری دفتر مهارت افزایی برگزار می شود.
دوره حرفه تندخوانی و تقویت حافظه

پایین بودن سرعت مطالعه و آشنا نبودن با تکنیک های تندخوانی و مهارت مطالعه یکی از مهم ترین عوامل بی رغبتی به مطالعه و شاید ناموفق بودن در دروس است . ما باور داریم تیزهوشی، تندخوانی و مطالعه موفق مهارت هایی قابل یادگیری هستند . در انتهای دوره ممکن است افسوس بخورید که ای کاش زودتر این مطالب را یاد می گرفتیم . ما در این دوره به شما یاد خواهیم داد چطور متون مختلف را با قدرت مطالعه و حافظه خود را تقویت کنید .

همراه با مدرک معتبر و قابل پیگیری از دانشگاه علامه طباطبائی
‌هزینه کلاس برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی ۹۰ هزار تومان و برای فراگیران آزاد ۱۰۰ هزار تومان است

جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی Asaatchi@ پیام دهید.