نشست مشارکت مردم در جهش تولید،

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۲ کد : ۲۵۲۵۲ اطلاعیه ها
نشست مشارکت مردم در جهش تولید به همت اندیشکده تحول حکمرانی دانشگاه علامه طباطبائی دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ساعت ۱۵ تا ۱۸ سالن نشست های دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.
نشست مشارکت مردم در جهش تولید،

صاحب نظران و دانشجویان علاقمند به شرکت در این نشست که دارای نقطه نظراتی مفید پیرامون محورهای این نشست هستند می توانند حضور خود را به آیدی: Haghshenasiran@ در ایتا اعلام نمایند تا از آنان برای حضور در این نشست به صورت رسمی دعوت به عمل آید.

مزایای حضور فعال در این نشست: دریافت گواهی حضور+ ایجاد زمینه فعالیت+ تقدیر از ایده‌های برتر