گزارش تصویری:

بازدید از آسایشگاه معلولین کهریزک کرج

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۹ کد : ۲۵۲۶۳ انجمن ها
 بازدید از آسایشگاه معلولین کهریزک کرج  با حضور دکتر محمدباقر حسنوند توسط دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی و به همت انجمن علمی دانشجویی روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی دانشگاه شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ صورت پذیرفت.
بازدید از آسایشگاه معلولین کهریزک کرج

گفتنی است آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز بیش از700 نفر سالمند ، معلولان جسمی حرکتی، بیماران ام اس و کودکان دچار معلولیت ذهنی و اتیسم به صورت شبانه روزی در حال زندگی کردن هستند و آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز خدمات توانبخشی، نگهداری و مراقبتی به این عزیزان را به صورت شبانه روزی ارائه می دهد.