به وقت ازدواج (کارگاه تعاملی مهارت های ازدواج) ویژه خانم ها و آقایان

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۷ کد : ۲۵۳۵۲ اطلاعیه ها انجمن ها
به وقت ازدواج (کارگاه تعاملی مهارت های ازدواج) ویژه خانم ها و آقایان به صورت حضوری و برخط با تدریس دکتر مریم اعظمی (زوج درمانگر و مشاور خانواده و ازدواج و مدرس دانشگاه علامه طباطبائی) به همت انجمن علمی علوم قرآن و حدیث دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری مرکز مشاوره و سبک زندگی و دفتر مهارت افزایی دانشگاه  پنج شنبه ها ساعت ۹:۳۰ تا ۱۲ از ۲۰ اردیبهشت تا ۱۷ خرداد (۵ جلسه) در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.
به وقت ازدواج (کارگاه تعاملی مهارت های ازدواج) ویژه خانم ها و آقایان

سرفصل جلسات

۱. خودآگاهی (گوهر خویشتن، در جستجوی خویشتن، گامی به سوی دنیای درون)

۲. مدیریت هیجانات منفی (حال من دست خودم است، از من است که بر من، از کوزه برون همان تراود که در اوست)

۳. ارتباط موثر (روابط کارآمد، چگونه روابط اجتماعی پویا و سازنده‌ای داشته باشیم؟)

۴. مدیریت استرس (زندگی همراه با آرامش، #نه_به_فشارروانی آسیب‌زا، فشارروانی را مدیریت کنیم)

۵. انتخاب همسر (انتخاب آگاهانه_ زندگی عاشقانه، آیا تو همانی که می‌باید...؟!، همسفر زندگی من...)

همراه با گواهی معتبر از دانشگاه علامه طباطبائی

هزینه سرمایه گذاری شما برای آینده: دانشجویان و دانشگاهیان دانشگاه علامه ۱۷۰ تومان و سایر دانشجویان و شرکت کنندگان ۱۹۰ تومان