مناظره علمی با موضوع بررسی تاثیر شرط معدل در کنکور، مزایا و معایب

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۳ کد : ۲۵۳۶۸ اطلاعیه ها انجمن ها
 مناظره علمی با موضوع بررسی تاثیر شرط معدل در کنکور، مزایا و معایب با حضور  دکتر طاهره ظفری پور (دکتری برنامه‌ریزی درسی در آموزش عالی)، دکتر کیانوش محمدی روزبهانی (رئیس گروه مطالعات اجتماعی مرکز تحقیقات سازمان سنجش و پژوهشگر نظامهای ورود به آموزش عالی)، دکتر احسان اکرادی (استادیار مدیریت آموزش عالی دانشگاه علامه طباطبائی و دکتری تخصصی مدیریت آموزش عالی دانشگاه علامه طباطبائی) و دکتر امیر میری (عضو هیات علمی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله) ۱۸ اردیبهشت ماه ساعت ۱۸ الی ۲۰ به صورت برخط توسط انجمن علمی دانشجویی علوم تربیتی با همکاری انجمن روان‌شناسی و آموزش کودکان استثنایی برگزار می‌شود.
مناظره علمی با موضوع بررسی تاثیر شرط معدل در کنکور، مزایا و معایب

لینک ورود به جلسه: