سمینار مدیریت منابع انسانی نوین (به سوی آینده‌ای روشن )

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۱ کد : ۲۵۳۶۹ اطلاعیه ها انجمن ها
سمینار مدیریت منابع انسانی نوین (به سوی آینده‌ای روشن ) دانشجویان و علاقه مندان حوزه منابع انسانی و فعالان و کارشناسان منابع انسانی توسط انجمن علمی مدیریت دولتی با حمایت گروه مالی گردشگری ۱۹ و ۲۰ ام اردیبهشت ماه با حضور و سخنرانی جمعی از برجسته‌ترین اساتید دانشگاه، متخصصان  در حوزه منابع انسانی برگزار می شود.
سمینار مدیریت منابع انسانی نوین (به سوی آینده‌ای روشن )

سمینار مدیریت منابع انسانی نوین فرصتی  برای مدیران، کارشناسان و فعالان حوزه منابع انسانی فراهم می‌کند تا با جدیدترین دانش، ابزارها و روش‌های این حوزه آشنا شوند و با همکاران خود تبادل نظر و تجربیات داشته باشند.

مدیریت منابع انسانی دیجیتال  ( دکتر روشن ضمیر)

انسان حل المسائل ( دکتر کوشکی)

ظرفیت های مدیریت سرمایه انسانی دیجیتال (دکتر حسنی کاخکی)

مذاکره و اقناع ( دکتر کاظم پور )