اکران فیلم جوجه تیغی به همت کانون تئاتر دانشگاه علامه طباطبائی

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۱ کد : ۲۵۴۲۸ کانون ها
نخستین برنامه "دوربینِ تئاتر" اکران فیلمْ تئاتر "جوجه تیغی" با نویسندگی و کارگردانی بهرام افشاری به همت کانون تئاتر دانشگاه علامه طباطبائی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ در  سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری با حضور حداکثری دانشجویان اکران شد.
اکران فیلم جوجه تیغی به همت کانون تئاتر دانشگاه علامه طباطبائی

نخستین برنامه "دوربینِ تئاتر" اکران فیلمْ تئاتر "جوجه تیغی" با نویسندگی و کارگردانی بهرام افشاری به همت کانون تئاتر دانشگاه علامه طباطبائی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری با حضور حداکثری دانشجویان اکران شد.

بهرام افشاری در این نمایش کمدی، زندگی پسری غیر تهرانی یا به قول خودش شهرستانی را روایت می‌کند که مشقت زیادی را به جان می‌خرد تا بتواند بازیگر شود. او برای رسیدن به هدفش انگیزه‌ی زیادی دارد و حتی در اوج خوشحالی در مواجهه با بازیگران معروفی چون رضا کیانیان، با خود می‌اندیشد که چرا مردم روزی با دیدن خودش اینقدر هیجان‌زده نشوند.

این نمایش ویژه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی بود که به صورت رایگان اکران شد.