گزارش تصویری:

کارگاه کمک های اولیه (با محوریت تزریقات)

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۸ کد : ۲۵۴۳۱ کانون ها
کارگاه کمک های اولیه (با محوریت تزریقات) به همت واحد کانون‌های فرهنگی هنری دانشگاه علامه طباطبائی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در دفتر کانون‌ها با حضور دانشجویان و کارکنان دانشگاه برگزار شد.
کارگاه کمک های اولیه (با محوریت تزریقات)

ارتقای سلامت و انتقال دانش سلامت بخصوص دانش مراقبتی و امدادی در میان آحاد جامعه در تمامی سطوح (دانشجویان، کارمندان، اساتید) دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان یکی از فرصتهای طلایی آموزش و ارتقای دانش سلامت است که کانون هلال احمر دانشگاه این مسئولین را بر عهده گرفته است.

کمک های اولیه یکی از بخش های مراقبتی-درمانی است که با توجه به روند فزاینده مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و عروقی و سوانح رانندگی، فراوانی حوادث و بلایای غیر مترقبه توجه جدی به خدمات رسانی اورژانس را طلب می کند. لذا یکی از اساسی ترین نیازهای نظام سلامت جامعه تربیت افرادی با توانایی ها و صلاحیت هایی علمی و عملی ویژه می باشد تا با آمادگی کامل در حساس ترین لحظات به یاری دردمندان بشتابند.