اردوی زیارتی "حرم حضرت معصومه سلام الله علیها و مسجد جمکران"

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۳ کد : ۲۵۴۳۶ اطلاعیه ها
 اردوی زیارتی "حرم حضرت معصومه سلام الله علیها و مسجد جمکران" با ظرفیت محدود، مخصوص دانشجویان دختر دانشگاه علامه طباطبایی ره (عزیزانی که طرح حامیم ثبت نام کرده اند، نمیتوانند در اردو شرکت نمایند.) چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ (زمان حرکت از تهران به سمت قم، جمکران ساعت ۸.۳۰) و (زمان برگشت و حرکت از قم حرم حضرت معصومه س به سمت تهران ساعت ۲۰.۳۰) همراه با پذیرایی نهار و همچنین شام حرم مطهر برگزار می شود.
اردوی زیارتی "حرم حضرت معصومه سلام الله علیها و مسجد جمکران"

هزینه: ۳۰ هزار تومان
مهلت ثبت‌نام: ظهر ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ (در صورت تکمیل ظرفیت فهرست افراد زودتر بسته می‌شود)
برای ثبت‌نام در پیام رسان "ایتا" و یا "تلگرام" به شناسه @Atu_ordu
1️⃣نام و نام خانوادگی
2️⃣کدملی
3️⃣شماره همراه
4️⃣شماره دانشجویی
5️⃣نام خانه دانشجویی خود
6️⃣و سپس تصویر پرداخت مبلغ واریزی ۳۰ هزار تومان را ارسال نمایید.

با توجه به ظرفیت محدود اردو،  کسانی که زودتر ثبت نام کنند در اولویت قرار می‌گیرند.