گزارش تصویری:

فضاسازی محیطی به مناسبت دهه کرامت و ولادت با سعادت امام رضا (ع) اقدام به فضاسازی در پردیس مرکزی دانشگاه

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۶:۲۸ کد : ۲۵۴۵۱
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت دهه کرامت و ولادت با سعادت امام رضا (ع) اقدام به فضاسازی در سطح پردیس مرکزی دانشگاه کرده است.
فضاسازی محیطی  به مناسبت دهه کرامت و ولادت با سعادت امام رضا (ع) اقدام به فضاسازی در پردیس مرکزی دانشگاه

به یازده روز ابتدایی ماه ذی‌القعده که با تاریخ مشهور برای ولادت حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) از فرزندان امام کاظم(ع) همزمان است، دهه کرامت می‌گویند. پیشینه این نامگذاری به دوران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران (از سال ۱۳۵۷ش به بعد) برمی‌گردد. همچنین در تقویم جمهوری اسلامی ایران، روزهای ۱ ذی‌القعده به عنوان روز دختر، ۵ ذی‌القعده روز تجلیل از امامزادگان و بقاع متبرک، ۶ ذی‌القعده روز بزرگداشت احمد بن موسی بن جعفر معروف به شاهچراغ و ۹ ذی‌القعده روز عفاف و حجاب نامگذاری شده است.