«گفتاورد» مسابقات تخصصی مناظره اقتصادی دانشجویان

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۳ کد : ۲۵۴۵۷ اطلاعیه ها انجمن ها
«گفتاورد» مسابقات تخصصی مناظره اقتصادی دانشجویان با جوایز میلیونی برای سه تیم برتر توسط انجمن علمی دانشجویی توسعه اقتصادی و برنامه‌ریزی با همکاری معاونت آموزشی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی در دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.
«گفتاورد» مسابقات تخصصی مناظره اقتصادی دانشجویان

شیوه‌ی مسابقه: هر گروه شامل چهار عضو است که شامل دو سخنران و دو محقق می‌باشد. در هر مناظره چهار نفر شرکت می‌کنند که دو تن از آن‌ها از گزاره دفاع و دو تن دیگر با گزاره مخالفت می‌کنند و برای به‌کرسی نشاندن نظر خود، اقامه‌ی دلیل می‌کنند.

جهت شرکت در مسابقه و ثبت اطلاعات تیم خود، بارکد مدرج در تصویر را اسکن، یا از طریق فرم ثبت‌نام (https://ecn.atu.ac.ir/fa/form/267) اقدام نمایید.