دکتر محمدعلی اسلامی در شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه:

حمایت از اعزام حداکثری دانشگاهیان به پیاده روی اربعین

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۳ کد : ۲۵۴۶۱
ایشان از تشکیل ستاد اربعین در دانشگاه برای ایجاد هم افزایی بین بخش ها و مجموعه های فرهنگی دانشگاه خبر دادند و اذعان نمودند که هدف معاونت فرهنگی و اجتماعی برنامه ریزی جهت اعزام حداکثری دانشگاهیان به پیاده روی است.
حمایت از اعزام حداکثری دانشگاهیان به پیاده روی اربعین

نشست شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی سه شنبه 18 اردیبهشت 1402 در اتاق شورای ریاست دانشگاه با حضور اعضای شورای فرهنگی دانشگاه به منظور تصمیم گیری در خصوص بررسی برنامه ها و سیاست های دانشگاه در خصوص پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۳ برگزار شد.

دکتر محمدعلی اسلامی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از تشکیل ستاد اربعین در دانشگاه برای ایجاد هم افزایی بین بخش ها و مجموعه های فرهنگی دانشگاه خبر دادند و اذعان نمودند که هدف معاونت فرهنگی و اجتماعی برنامه ریزی جهت اعزام حداکثری دانشگاهیان به پیاده روی است.