مراسم جشن عید سعید غدیر خم

۰۲ تیر ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۹ کد : ۲۶۰۵۲ اطلاعیه ها کانون ها
مراسم جشن عید سعید غدیر خم قرائت قرآن برادر هادی رحیمی، سخنرانی حجت‌الاسلام نیکنام و مداحی برادر علی ساعتچی، کربلایی علیرضا ایمانی، کربلایی حیدرعلی حزباوی و کربلایی علیرضا پورمقدم دوشنبه ۴ تیر ۱۴۰۳ از ساعت ۱۹/۱۵ توسط کانون قرآن و عترت دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری امور فرهنگی خوابگاه های دانشجویی برگزار می شود.
مراسم جشن عید سعید غدیر خم

ورود برای عموم آزاد است

برای دانشجویان خوابگاهی هزینه برگشت به خوابگاه پرداخت خواهد شد

همراه با پذیرایی و اطعام شام