با حضور مقامات عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛

مجتمع فرهنگی-آموزشی امام علی(ع) دانشگاه علامه طباطبائی افتتاح شد

۰۷ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۷۹۵ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
با حضور مقامات عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ مجتمع فرهنگی-آموزشی امام علی(ع) دانشگاه علامه طباطبائی افتتاح شد.
مجتمع فرهنگی-آموزشی امام علی(ع) دانشگاه علامه طباطبائی افتتاح شد

شنبه، ۳۰ بهمن‌95 مجتمع آموزشی-فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی شامل مسجد، درمانگاه و موزه با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از مسئولان افتتاح شد.

در این مراسم، که در پردیس دهکده المپیک دانشگاه علامه طباطبائی انجام گردید پروژه‌ عمرانی مسجد دانشگاه، درمانگاه، موزه و بخش‌های اداری مجتمع آموزشی-فرهنگی امام علی(ع)، با زیربنای ۶۸۰۰ مترمربع افتتاح و بهره‌برداری شد.

همچنین سه پروژه دیگر از جمله ساختمان جدید معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی و ساختمان مرکز رشد و کارآفرینی این دانشگاه و ساختمان گل نرگس واقع در مجتمع دانشجویی دختران شهید سلامت نیز  مورد بازدید و بهره‌برداری رسمی قرار گرفت.