گزارش تصویری:

جشن ۴۶ امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه علامه طباطبائی

۱۴ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۴:۲۶ کد : ۲۸۲۵۰
تعداد بازدید:۱۲۷
به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، جشن ویژه‌ای روز یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ از ساعت ۱۰ صبح توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری این دانشگاه برگزار شد.
جشن ۴۶ امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه علامه طباطبائی

 جشن 46 امین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه علامه طباطبائی

به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، جشن ویژه‌ای روز یکشنبه 14 بهمن 1403 از ساعت 10 صبح توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری این دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان برنامه‌های متنوعی از جمله موسیقی، شعرخوانی، سخنرانی‌های ویژه و ... در نظر گرفته شد.

در آغاز مراسم، پس از قرائت قرآن و اجرای مارش نظامی، حجت‌الاسلام والمسلمین صادق اکبری اقدم رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداختند. حاج آقا اکبری اقدم در سخنرانی خود با سلام و احترام به حاضرین، ضمن تبریک ایام دهه فجر و روز جانباز، به اهمیت زنده نگه‌داشتن یاد شهدا و آرمان‌های انقلاب اشاره کردند. ایشان گفتند: “این مراسم فرصتی است تا یاد شهدای انقلاب اسلامی و زحمات مردمی که در این راه تلاش کردند را گرامی بداریم. ماه شعبان، ماه بشارت‌هاست و باید قدردان خون شهدا باشیم و راه امام را ادامه دهیم.”

برنامه‌های جشن: مجری برنامه، با اشاره به برگزاری مسابقه‌ای برای حاضرین، از همکاری معاونت فرهنگی در این زمینه تشکر کرد و دعوت کرد تا با تماشای کلیپی از فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه، به حال و هوای جشن بپیوندند.

در ادامۀ مراسم، دکتر احمدوند سرپرست دانشگاه در سخنرانی خود به اهمیت انقلاب اسلامی به عنوان نقطه عطفی در تاریخ ایران و جهان اشاره کردند و گفتند: “این جشن فرصتی است تا دستاوردها و چالش‌های انقلاب را مرور کنیم و برای آینده‌ای روشن‌تر بیندیشیم.”

ایشان همچنین به تحولات علوم انسانی پس از انقلاب و نیاز به توجه بیشتر به این حوزه در تصمیم‌گیری‌های کشور پرداختند.

هم چنین افشین علا، شاعر معاصر، با اشعار خود به تبیین ارزش‌های انقلاب و پایبندی به آموزه‌های آن پرداختند و ابیاتی از مولانا را به عنوان مانیفست ملت ایران معرفی کردند.

در این مراسم، از جانبازان و فرزندان شهدای شاغل در دانشگاه نیز تجلیل شد.

قسمت ویژه این مراسم، حضور آقای گلریز، خواننده محبوب انقلاب اسلامی بود که با اجرای سه قطعه موسیقی، فضای جشن را گرم‌تر کردند. همچنین، آقای گلریز خاطراتی از دوران انقلاب و تأثیر موسیقی در آن زمان را به اشتراک گذاشتند.

دکتر صالحی از اعضای هیئت علمی گروه حقوق و علوم سیاسی دانشگاه به نمایندگی از جانبازان با روایت داستانی از یک پادشاه، که نشان‌دهندۀ اهمیت وفاداری و قدردانی از کسانی است که در سختی‌ها به ما کمک می‌کنند، به ایراد سخنرانی پرداختند.

 

 

 

 


نظر شما :