ویژه برنامه ایام فاطمیه:

ویژه برنامه ایام فاطمیه با حضور کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی برگزار گردید.

۱۰ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۸۵۳ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
صبح امروز ویژه برنامه ایام فاطمیه با حضور کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی در سالن اجتماعات دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی این دانشگاه برگزار گردید.
ویژه برنامه ایام فاطمیه با حضور کارکنان دانشگاه علامه طباطبائی برگزار گردید.

این مراسم به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با همکاری اصحاب عاشورایی با حضور ویژه بانوان برگزار شد. ابتدای مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن کریم شروع و در ادامه دکتر امیرحسین بانکی پور پیرامون این ایام و جایگاه و شناخت حضرت فاطمه(س) به ایراد سخنرانی پرداختند. سپس مداح روشندل اهل بیت حاج آقا حصارکی نیز با صدای گرم خود دلها را روانه مدینه و بقیع نمود. در خاتمه مراسم به قید قرعه به سه نفر از حضار سفر کربلا و همچنین به 10 نفر کمک هزینه سفر مشهد مقدس اهداء گردید.