صحبت های معاون دانشجویی و سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی و کارشناسان امور فرهنگی دانشگاه در جمع دانشجویان نمونه دانشگاه علامه طباطبائی

صحبت های معاون دانشجویی و سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی و کارشناسان امور فرهنگی دانشگاه در جمع دانشجویان نمونه دانشگاه علامه طباطبائی

۱۴ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۸۸۶ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها
تعداد بازدید:۱۰۴۳
صحبت های معاون دانشجویی و سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی و کارشناسان امور فرهنگی دانشگاه در جمع دانشجویان نمونه دانشگاه علامه طباطبائی
صحبت های معاون دانشجویی و سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی و کارشناسان امور فرهنگی دانشگاه  در جمع دانشجویان نمونه دانشگاه علامه طباطبائی

 

صحبت های معاون دانشجویی و سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی و کارشناسان امور فرهنگی دانشگاه  در جمع دانشجویان نمونه دانشگاه علامه طباطبائی

 

معاون دانشجویی و سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی در جمع دانشجویان نمونه دانشگاه علامه، گفت: دانشجویان نمونه دانشگاه مثل اورانیوم‌های غنی نشده‌ای هستند که با کمک دانشگاه و بخش‌های مختلف آن غنی می‌شوند تا در سطح ملی و بین‌المللی بدرخشند.

به گزارش عطنا، ‌حسین سلیمی‌بجستانی، سه‌شنبه، ۱۰ اسفندماه در نشست هم‌اندیشی دانشجویان برگزیده دانشگاه علامه طباطبائی با مسئولان در سالن شورای ریاست این دانشگاه، گفت: در ابتدای امر، از ابتکار آقای الماسی، دبیر جشنواره دانشجوی نمونه دانشگاه علامه برای برگزاری این نشست هم‌اندیشی با مسئولان تشکر می‌کنم.

وی در ادامه با بیان اینکه در جشنواره دانشجوی نمونه امسال دانشگاه علامه طباطبائی رتبه قابل توجهی نداشت، گفت: در این زمینه اعتراض خود را به مراجع ذی‌صلاح اعلام کردیم، ولی پیش‌بینی‌ها و برنامه‌هایی برای سال بعد خواهیم داشت.

سلیمی‌بجستانی تأکید کرد: یکی از دلایل عدم کسب رتبه مناسب در جشنواره دانشجوی نمونه سال قبل این بود که بسیاری از دانشجویان نمی‌دانستند که در چه بخش‌هایی دیگری می‌توانند امتیاز کسب کنند. ولی از نظر ما همه شما نمونه و بهترین هستید.

معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی افزود: این نشست برای اولین‌بار است که برگزار می‌شود و همین نیز زمینه خوبی است که بتوانیم ارتباطات بیشتری با دانشجویان نمونه دانشگاه برقرار کنیم.

 

امیدوارم با همکاری دیگر مسئولان دانشگاه و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته سال آینده در جشنواره دانشجوی نمونه عناوین بهتری کسب کنیم.

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی گفت: به قول ما مشاوره‌ای‌ها، پنج درصد از دانشجویان ناامید هستند در حدی که باید خدمات روان‌شناسی و روان‌شناختی خاص به آنها ارائه شود، ۹۰ درصد دوست دارند درست بخوانند ولی دچار یک وجه اشتراک انسانی هستند و آن کم کاری است.

وی درباره همین موضوع افزود: پنج درصد از شما با علاقه و برنامه‌ریزی درس می‌خوانید و نقش خود را به خوبی ایفا می‌کنید که دانشگاه باید توجه جدی به اینها داشته باشد.

سلیمی‌بجستانی با بیان اینکه دانشگاه باید قدر این پنج درصد که همین دانشجویان نمونه و ممتاز هستند را بداند، تصریح کرد: این پنج درصد از دانشجویان دانشگاه می‌توانند در آینده کشور نیز نقش مستقیمی را به عهده داشته باشند.

وی با بیان اینکه دانشجویان با شرکت در جشنواره نمونه می‌تواند دست‌آوردها و افتخارات خود را در دید جامعه دانشگاهی قرار دهند، گفت: «شاید اصل حیاتی می‌گویند تنازع بقا است ولی واقعاً اینطور نیست و این یک دروغ بزگ است که می‌گویند از اول با هم رقابت کنیم، چرا که اصل حیاتی در زندگی تعامل است».

سلیمی‌بجستانی با اشاره به اینکه همه ما باید با خودمان رقابت کنیم، افزود: امیدوارم با همکاری دیگر مسئولان دانشگاه و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته سال آینده در جشنواره دانشجوی نمونه عناوین بهتری کسب کنیم.

معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی به دستور رئیس این دانشگاه در زمینه چاپ آثار دانشجویی به صورت مکتوب در قالب یک فرمت خاص اشاره کرد و یادآور شد: بارها این امر مهم را آقای سلیمی گوشزد کردند که با تایید ایشان، امیدوارم با همکاری معاونت پژوهشی محقق شود.

 

همچنین در این نشست کارشناسان معاونت فرهنگی و اجتماعی نیز بیان داشتند:

علیرضا کیایی: دانشگاه علامه طباطبائی ۲۰ کانون فعال دارد/ دانشجویان نمونه کارگاه برگزار کنند

 

کارشناس کانون‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی علامه طباطبائی گفت: این دانشگاه ۲۰ کانون‌ فعال در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی، هنری و مذهبی دارد.

وی اظهار کرد: کانون‌های دانشگاه علامه طباطبائی دارای فضای دانشجویی است که اکثر در سطح دانشکده‌ها و خوابگاه‌ها به فعالیت می‌پردازند.

وی کانون فرهنگی خیریه، هلال احمر، فیلم و عکس، صنایع دستی، کتاب‌و کتاب‌خوانی، گویندگی و اجرا را از جمله کانون‌های دانشگاه علامه طباطبائی برشمرد و اظهار کرد: البته کانون‌های دیگری نیز در بخش‌های مختلف فعال هستند.

کیایی تصریح کرد: کانون‌های فرهنگی و هنری زمینه‌ای مناسب برای فعالیت دانشجویان در معاونت فرهنگی و اجتماعی ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه می‌توان از ظرفیت دانشجویان نمونه دانشگاه علامه طباطبائی در جلسات نقد و بررسی که کانون‌های فرهنگی و هنری مثلاً اکران فیلم، استفاده کرد، گفت: مرکز آموزش معاونت فرهنگی کارگاه‌هایی را برای دانشجویان در طول ترم برگزار می‌کند که دانشجویان نمونه می‌توانند به عنوان مدرس در آن‌ها شرکت کنند.

کارشناس کانون‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی خاطرنشان کرد: با حضور دانشجویان نمونه دانشگاه به عنوان مدرس در کارگاه‌های مرکز آموزش، دیگر دانشجویان نیز می‌توانند از تجربیات و معلومات علمی آن‌ها استفاده کنند.

وی اضافه کرد: دانشجویان نمونه می‌توانند به صورت خودجوش کانونی تشکیل داده و یا در هر کانونی که علاقه‌مند هستند به عضویت شورای مرکزی دربیایند و قبل از آن نیز باید هماهنگی‌هایی را با دبیران کانون‌ها داشته باشند.

کیایی افزود: با انتقال معاونت فرهنگی و اجتماعی از خیابان کریم‌خان تهران به پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی، دانشجویان می‌توانند با صرف هزینه و زمان کمتری به کارشناسان دسترسی داشته باشند.

 

فاطمه حیدری: ۵ تشکل سیاسی و اسلامی در دانشگاه علامه فعالیت می‌کنند/ دلایل عدم موفقیت کرسی‌های آزاداندیشی

 

کارشناس کرسی‌های آزاداندیشی و مسئول تشکل‌های اسلامی و سیاسی دانشگاه علامه گفت: در این دانشگاه ۵ تشکل سیاسی و اسلامی فعالیت می‌کنند و هر کسی بر اساس طیف فکری و رویکردی که دارد می‌تواند در این تشکل‌ها فعالیت کند.

ایشان بیان کرد: این تشکل‌ها شامل بسیج دانشجویی، انجمن اسلامی، انجمن اسلامی آزاداندیش، انجمن اسلامی مستقل و هیئت اصحاب عاشورایی است.

وی با اشاره به اینکه هر کسی بر اساس طیف فکری و رویکردی که دارد می‌تواند در این تشکل‌ها فعالیت کند، خاطرنشان کرد: یکی از زمینه‌هایی که دانشجویان نمونه می‌توانند در آن خودی نشان دهند، کرسی‌های آزاداندیشی است.

حیدری به برگزاری جشنواره ملی کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه علامه طباطبائی اشاره کرد و افزود: دانشجویان نمونه دانشگاه با ورود به این حوزه می‌توانند، ظرفیت‌های علمی خود را به نمایش بگذارند.

وی عدم انگیزه و ترس از فعالیت توسط دانشجویان، بی‌توجهی به برخی محدودیت‌ها، وجود چهره‌های ثابت در برخی نشست‌ها، نبود متولی دانشجویی و اتاق فکری جدی برای مدیریت و ترس از مشکلات امینتی را از جمله عدم موفقیت برخی از کرسی‌های آزاداندیشی دانست و گفت: بی‌توجهی رسانه‌های جمعی و شناور بودن خود کرسی‌ها نیز از جمله دیگر دلایل عدم موفقیت در این زمینه است.

کارشناس کرس‌های آزاداندیشی و مسئول تشکل‌های اسلامی و سیاسی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی اظهار کرد: در کرسی‌های آزاداندیشی تمام شرکت‌کنندگان و حتی خود مجری بدون وابستگی فکری و جریانی، می‌توانند صحبت کنند.

وی با بیان اینکه دانشجویان نمونه دانشگاه می‌توانند با حضور پررنگ در کرسی‌های آزاداندیشی و فعالیت در بخش تشکل‌های سیاسی و اسلامی به افزایش سطح کیفی فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه کمک کنند، گفت: در کرسی‌های آزاداندیشی معاونت فرهنگی مجری نیست که بخواهیم در کرسی محدودیت ایجاد کنیم، بلکه خود دانشجویان آن را برگزار و اداره می‌کنند.

حیدری با بیان اینکه معاونت فرهنگی و اجتماعی از حضور دانشجویان نمونه دانشگاه در کرسی‌های آزاداندیشی استقبال می‌کند، افزود: البته دانشجویان باید توجه داشته باشند که کرسی‌های آزاداندیشی با کرسی‌های نظریه‌پردزای متفاوت است.

 

محمدرضا رحمت‌خواه : ۶۰ انجمن‌ علمی- دانشجویی در دانشگاه علامه فعالیت می‌کنند/ دانشجویان نمونه را به بنیاد ملی نخبگان معرفی می‌کنیم

 

کارشناس انجمن‌های علمی-دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی از فعالیت بیش از ۶۰ انجمن در این دانشگاه در رشته‌های مختلف خبر داد و گفت:می‌توانیم دانشجویان نمونه‌ای را برای شرکت در سمینارهای داخلی به اتحادیه‌های انجمن‌های علمی-دانشجوی کشوری معرفی کنیم.

وی گفت: دو هفته‌ای است که این مسئولیت به بنده واگذار شده که پذیرای انتقادات و پیشنهادهای سازنده دانشجویان نمونه در این حوزه هستم.

وی افزود: ما در انجمن‌های علمی-دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی از حضور دانشجویان نمونه در همه عرصه‌ها البته با توجه به آیین‌نامه‌های انجمن‌های علمی استقبال می‌کنیم.

رحمت‌خواه با بیان اینکه انجمن‌های علمی-دانشجویی شناخته‌ترین نهادهای دانشجویی در سطح دانشگاه‌ها هستند، اظهار کرد: برخی از دانشجویان نمونه‌ای که در این جمع حضور دارند در برخی از انجمن‌های علمی دانشگاه علامه طباطبائی عضو شورای مرکزی هستند.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت ایجاد انجمن‌های جدید علمی-دانشجویی در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی وجود دارد، گفت: انجمن‌های علمی دارای یک جایگاه حقوق بوده و با توجه به قرار گرفتن در چارت وزارت علوم بسیار مورد توجه مراکز علمی و دانشگاهی است.

کارشناس انجمن‌های علمی-دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه حضور در این انجمن‌ها به نوعی برای داشنجویان رزومه علمی محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: انجمن‌های علمی به نوعی می‌توانند دانشجویان را به مجامع و سمینارهای بین‌المللی معرفی کنند و یا در همراهی آنان مؤثر باشند.

وی با بیان اینکه انجمن‌های علمی-دانشجویی دارای یک جشنواره ملی به نام حرکت است، گفت: می‌توان با استفاده از ظرفیت دانشجویان نمونه انجمن‌های علمی دانشگاه را برای حضور بهتر در این جشنواره مهیا کرد.

رحمت‌خواه افزود: دانشجویان نمونه به خصوص کسانی که در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند، می‌توانند در زمینه برگزاری کارگاه‌های آموزشی در دانشکده‌ها که توسط انجمن‌های علمی-دانشجویی برگزار می‌شود به عنوان مدرس حضور داشته باشند.

وی با بیان اینکه می‌توانیم دانشجویان نمونه‌ای را که در انجمن‌های علمی-دانشجوی حضور پیدا می‌کنند، برای شرکت در سمینارهای داخلی به اتحادیه‌های انجمن‌های علمی-دانشجوی کشوری معرفی کنیم، بیان کرد: بنیاد ملی نخبگان نیز از طریق انجمن‌های علمی-دانشجویی به جذب دانشجویان نخبه می‌پردازد که در این زمینه نیز می‌توانیم به معرفی دانشجویان نمونه دانگاه بپردازیم.


نظر شما :