اردوی باغ گیاه شناسی ملی ایران

اردوی یک روزه بازدید از باغ گیاه شناسی ملی ایران ویژه خانه های دانشجویی خواهران برگزار شد.

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۲۶۳ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
جمعه 8 اردیبهشت 1396 به همن امور فرهنگی خانه های دانشجویی خواهران اردوی باغ گیاه شناسی برگزارشد. در این اردو جمعی از دانشجویان خانه های دانشجویی خواهران حضور داشتند که در جمع صمیمی جهت ایجاد نشاط به گردش و تفریح پرداختند
اردوی یک روزه بازدید از باغ گیاه شناسی ملی ایران ویژه خانه های دانشجویی خواهران  برگزار شد.

جمعه 8 اردیبهشت 1396 امور فرهنگی خانه های دانشجویی خواهران اردوی یک روزه بازدید از باغ موزه گیاه شناسی را برگزار کرد. در این اردو جمعی از دانشجویان خانه های دانشجویی خواهران حضور داشتند که در جمع صمیمی جهت ایجاد نشاط در خانه های دانشجویی به گردش و تفریح پرداختند.

گفتنی است در این اردوی یک روزه  دانشجویان از سومین جشنواره گلاب گیری و عرقیات و نمایشگاه محصولات سالم بازدید کردند.