۱۷ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۶۱۹ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور حسین سلیمی، رئیس این دانشگاه و هادی قاسمی، رئیس بسیج دانشجویی تهران در سالن شورای ریاست دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

علی کیان، دانشجوی رشته الهیات و معارف اسلامی به عنوان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی جایگزین حسین کیانی‌طادی شد.

در این مراسم معاونت‌های مختلف دانشگاه علامه طباطبائی، مدیران معاونت فرهنگی و اجتماعی و جمعی از مدیران بسیج دانشجویی تهران حضور داشتند.

در این مراسم از فعالیت‌های کیانی در بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی توسط سلیمی، رئیس این دانشگاه و قاسمی، رئیس بسیج دانشجویی تهران تقدیر به عمل آمد و حکم مسئولیت کیان نیز به او اهدا شد.

علی کیان دانشجوی کارشناسی رشته الهیات و معارف اسلامی دانشگاه علامه طباطبائی است که پیش از این مسئولیت بسیج دانشجویی دانشکده‌های ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی و الهیات و معارف اسلامی، مسئول برگزاری اردوی اربعین و معاونت سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه را بر عهده داشته است.