برگزاری جلسه شورای سیاستگذاری همایش تعالی خدمات عمومی با حضور قائم‌مقام محترم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ریاست دانشگاه

۲۰ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۶۳۵ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
اولین جلسه شورای سیاستگذاری همایش با هماهنگی صورت گرفته از طرف مسئول شورای سیاستگذاری، دکتر میرمحمّدی در تاریخ 17 خرداد 96 در محلّ سالن شورای دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار گردید.

این نشست با حضور دکتر تسلیمی، قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر الوانی مسئول کمیته علمی همایش، دکتر میرمحمّدی مسئول شورای سیاستگذرای،‌ دکتر امین‌زاده مشاور حقوقی رئیس جمهور، دکتر الفت ریاست دانشکده مدیریت و حسابداری، دکتر مجتهد، دکتر ظریف‌منش، دکتر حسین‌پور و آقای دهقانی برگزار شد. در اثنا جلسه نیز دکتر سلیمی، ریاست محترم دانشگاه به عنوان مهمان ضمن حضور در جلسه نکاتی را درباره موارد دستور جلسه مطرح نمودند.

اهمّ موارد مطرح شده در این جلسه با مقدمه ای توسط دکتر میرمحمّدی آغاز گردید  و در ادامه دکتر حسین‌پور دبیر همایش به ارائه گزارشی از نحوه همایش و روند برگزاری آن پرداختند. همچنین دکتر الوانی مسئول کمیته علمی همایش نیز به ذکر مواردی در خصوص هرچه بهتر بررسی کردن موارد علمی و محتوایی همایش برشمردند.

تصمیم‌گیری و اظهار نظر درباره وظایف پیشنهادی شورای سیاستگذاری (محورهای همایش، برنامه‌های روز همایش، ساز و کارهای جلب مشارکت سازمان‌های دولتی، تصمیم در خصوص استمرار همایش در سال‌های آتی) و پیشنهادات اعضای شورای سیاستگذاری از دیگر مواردی بود که اعضای کمیته در جلسه به بررسی آن پرداختند.

گفتنی است اولین همایش ملی تعالی خدمات عمومی همزمان با روز جهانی خدمات عمومی سازمان ملل متحد 12 تیر1396 در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار خواهد شد.