برای اولین بار در دانشگاه علامه طباطبایی؛ 8 نفر برگزیده قرآنی در جشنواره قرآن مرحله منطقه ای

۱۰ تیر ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۸۰۳ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
اسامی برگزیدگان رشته های معارفی جهت حضور در مرحله سراسری سی و دومین جشنواره سراسری قرآن و عترت اعلام گردید. در این میان نام هشت نفر از دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی به چشم می خورد.

1- سید حامد حسینی در رشته ترتیل

2- علی مستشاری راد در رشته حفظ کل

3- سارا توسلی در رشته ترتیل

4- مائده نیکی ملکی در رشته  آشنایی با احادیث

5- یاسمن طباطبائی در رشته  احکام

6- سید مهدی حسینی در رشته حفظ موضوعی

7- فاطمه محمدی در رشته حفظ موضوعی

8- مهدی نیک روش  مفاهیمدر رشته  نهج البلاغه

گفتنی است مرحله سراسری جشنواره قرآن شهریور ماه در دانشگاه گرگان برگزار می شود.

برگزیدگان جهت هماهنگی حضور در مرحله ملی جشنواره قرآن با شماره 48393524 تماس حاصل نمایید.