مصاحبه دکترای دانشگاه علامه طباطبائی برای پذیرش دانشجو در ۵۰ رشته این دانشگاه از شنبه، ۱۲ تیر96 به مدت یک هفته آغاز شد.

۱۱ تیر ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۸۰۸ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
این آزمون طبق آیین نامه وزارت علوم در سالن همایش‌های دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی این دانشگاه واقع در دهکده المپیک برگزار می شود.
مصاحبه دکترای دانشگاه علامه طباطبائی برای پذیرش دانشجو در ۵۰ رشته این دانشگاه از شنبه، ۱۲ تیر96  به مدت یک هفته آغاز شد.

در برگزاری این مرحله، معاونت های آموزشی، دانشجویی و فرهنگی و اجتماعی بصورت مشترک و با یکدیگر همکاری دارند. استقبال قبول شدگان مرحله اول آزمون دکتری از غرفه میز گفتگو توسط معاونت فرهنگی از دیگر برنامه هایی است که توسط این معاونت برنامه ریزی شده است. از نقاط قوت دیگر در برگزاری هرچه بهتر مصاحبه دکتری در نظر گرفتن میز مشاوره به منظور کاهش فشارها و اضطرابها در طول برگزاری مصاحبه دکتری، غرفه معرفی محصولات فرهنگی و نشریات دانشگاه می باشد.

عکس: افشین عزیزی-عطنا