آرامش بخشی و کسب اطلاعات روان شناختی در میز گفتگوی معاونت فرهنگی و اجتماعی و معاونت دانشجویی

۱۲ تیر ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۸۱۶ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
همزمان با مصاحبه دکتری 96 پذیرفته شدگان دانشگاه علامه طباطبائی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با همکاری معاونت دانشجویی اقدام به برپایی میز گفتگو و مشاوره جهت آرامش بخشی و ایجاد حس مثبت به دانشگاه کرده است.

میز گفتگوی دانشگاه برای اولین بار در دانشگاه توسط این معاونت در جهت تسهیل روند دعوت شدگان به مصاحبه دکتری در نظر گرفته شده است که با استقبال خوبی از سوی دعوت شدگان روبه شده است.

در این خصوص با دکتر عصمت مومنی مدیر برنامه ریزی و نظارت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در خصوص اهداف و کارکردهای میز گفتگو به گفت و شنود پرداختیم.

ایشان بیان داشتند که: با توجه به ماموریت ریاست دانشگاه علامه طباطبائی به معاونت فرهنگی و اجتماعی مبنی بر تهیه بسته فرهنگی برای دانشجویان دعوت شده به مصاحبه دکتری، این ماموریت به مدیریت برنامه ریزی و نظارت فرهنگی و اجتماعی واگذار گردید. طی جلساتی که با کارشناسان این حوزه داشتیم تصمیماتی گرفته شد.

1-      تدوین و چاپ ویژه نامه دعوت شدگان به مصاحبه 96 دکتری که حاوی بیاناتی از ریاست دانشگاه در خصوص هویت دانشجو و هویت دانشگاه است، معرفی معاونت فرهنگی و اجتماعی و معاونت دانشجویی و همچنین معرفی دانشکده ها و گروه های آموزشی، تاریخچه دانشگاه و ... به عنوان راه نمایی برای دعوت شدگان به مصاحبه دکتری96 می باشد.

2-      برقرار کردن میز گفتگو(مشاوره) در حول چهار محور اصلی حفظ آرامش در مصاحبه، مدیریت زمان، نحوه برقراری ارتباط و چگونگی معرفی خود در مصاحبه از اقدامات مهمی است  تا دانشجویان آینده دانشگاه با آرامش به مصاحبه بپردازند. این برنامه برحسب اهمیت و ضرورت برای دانشگاه مهم است تا دانشجویان را هم از نظر سلامت روان و هم از نظر سلامت علمی کمک کند و قطعا این برنامه در رتبه بندی دانشگاه و جذب دانشجویان با استعداد بالا تاثیر گذار است. شایان ذکر است که این کار بصورت رندوم صورت می پذیرد و مورد استقبال خوب از سوی دانشجویان قرار گرفت و روزانه حدود 50 تا 70 نفر در میز گفتگو خدمات مشاوره دریافت می کنند و در آینده نتایج و گزارش آن اطلاع رسانی می شود.

3-      در میز گفتگو از مشاوران توانمند دانشگاه استفاده شده از جمله: دکتر محمدی، دکتر کیانی نژاد، دکتر وجدانی و دکتر یحیایی که بصورت برنامه ریزی شده از ساعت 8 صبح الی 17 عصر بصورت رایگان جهت ارائه خدمات مشاوره ای در اختیار دانشجویان آینده دانشگاه قرار دارند.

4-      بازدید از موزه دانشگاه که در آن یک سری اشیا و محتوای موجود است که در طول سالهای گذشته توسط اساتید و نخبگان دانشگاه کسب شده و در طی تفاهم نامه هایی به دانشگاه اهداء گردید است و این جزو افتخارات گذشته دانشگاه است تا دانشجویان به صورت دسته جمعی از آنها بازدید نمایند و با آن آشنا شوند.

در حاشیه میز گفتگو به فضای سازی و ارائه گزارش تصویری فعالیتهای دانشجویان و همچنین ارائه 87 عنوان نشریه دانشجویی پرداخته ایم و این به ارتباط موثر بین دانشجو با دانشگاه کمک می کند و در نهایت پرسشنامه ای در اختیار مصاحبه شوندگان دکتری 96 قرار می گیرد که در این نظر سنجی در خصوص خدمات مشاوره و میز گفتگو، ویژه نامه و راه نمای دانشجو، خدمات و تسهیلات ارائه شده، پرسش نامه رضایت از بازدید موزه دانشگاه سوالاتی می شود تا در آینده مدیران فرهنگی بر مبنای آن بتوانند بهتر تصمیم بگیرند تا در آینده نقاط قوت تقویت و  ضعف ها مرتفع گردد.

در ادامه آقای مهدی وجدانی مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در خصوص برپایی میز مشاوره و هدف از آن به نکاتی اشاره نمودند:

1-      آموزش و ارتقای مهارت های پایه در داوطلبان مصاحبه همچون معرفی خود، مدیریت زمان، برقراری ارتباط و حفظ آرامش در جلسه مصاحبه

2-      کمک به تامین بهداشت روانی داوطلبان شرکت کننده

3-      ایجاد فضای باز گفتگو برای تمام دعوت شدگان به مصاحبه دکتری96