بازدید دکتر سلیمی رئیس دانشگاه از میز گفتگو معاونت فرهنگی در مصاحبه دکتری96

۱۸ تیر ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۸۵۹ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
طی روزهای انجام مصاحبه دکتری 96 دانشگاه علامه طباطبائی که از 10 تیر الی سه شنبه 20 تیر 96 در حال برگزاری است دکتر سلیمی رئیس دانشگاه از میز گفتگو معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بازدید نمودند.
بازدید دکتر سلیمی رئیس دانشگاه از میز گفتگو معاونت فرهنگی در مصاحبه دکتری96

گفتنی است همزمان با مصاحبه دکتری ۹۶ پذیرفته شدگان دانشگاه علامه طباطبائی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با همکاری معاونت دانشجویی اقدام به برپایی میز گفتگو و مشاوره جهت آرامش بخشی و ایجاد حس مثبت به دانشگاه کرده است.

میز گفتگوی دانشگاه برای اولین بار در دانشگاه توسط این معاونت در جهت تسهیل روند دعوت شدگان به مصاحبه دکتری در نظر گرفته شده است که با استقبال خوبی از سوی دعوت شدگان روبه شده است.

تصاویر ارسالی از: خانم جلیلیان