سهم دانشگاه‌ها از نامزدهای جشنواره تیتر10

۲۷ تیر ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۹۰۱ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
سهم دانشگاه‌ها از نامزدهای جشنواره تیتر10

به گزارش دبیرخانه دهمین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی، با اعلام نامزدهای دریافت جوایز جشنواره تیتر10، رقابت بین بیش از 37 هزار اثر و نشریه دانشجویی کشور به ایستگاه آخر رسید. در بین 268 نامزد پنج بخش جشنواره، 61 دانشگاه دارای نامزد هستند که 58.96 درصد نامزدها متعلق به دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم، 36.56 درصد نامزدها متعلق به دانشگاه‌های وزارت بهداشت و 4.48 درصد نامزدهای دریافت جوایز نیز به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تعلق دارند.
بر اساس این گزارش، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با 31، 30 و 27 نامزد بیشترین سهم را در بین نامزدهای جشنواره تیتر10 دارند.
از مجموع آثار دریافتی 48.87، 45.32 و 5.81 درصد آثار به ترتیب متعلق به دانشگاه‌های وزارت بهداشت، دانشگاه‌های وزارت علوم و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی بودند.

در جداول ذیل سهم هر دستگاه و دانشگاه از نامزدهای دریافت جوایز جشنواره تیتر10 را مشاهد می‌کنید.