ذوالنور و وکیلی در نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل

۳۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۹۸۰ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
در روز دوم هجدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی و محمدعلی وکیلی، عضو هیئت رئیسه مجلس به سخنرانی پرداختند.
ذوالنور و وکیلی در نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل

در خلال برنامه نشست اعضای انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل که ۳۰ مردادماه در دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، مناظره‌ای از پیش تعیین نشده میان حجت‌الاسلام ذوالنور نماینده اصولگرای مردم قم در مجلس و وکیلی، عضو فراکسیون امید که از سخنرانان این برنامه بودند، شکل گرفت.

هجدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور از ۲۹ مردادماه در دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبائی آغاز که تا سوم شهریورماه ادامه دارد.

شعار هجدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور، «نوگرایی در حکومت، پایبندی به حاکمیت» است.

به نقل از عطنا