آغاز سی و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان از ۱۹ شهریور

۰۷ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۴۰۳۱ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تشریح جزییات جشنواره سراسری قرآن و عترت گفت: این جشنواره که از دی ماه گذشته آغاز شده بود، ۱۹ تا ۲۲ شهریور ماه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار می شود.
آغاز سی و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان از ۱۹ شهریور

جشنواره قرآن و عترت

فضل الله ایرجی کجوری با اعلام این مطلب افزود: برگزیدگان مرحله سراسری جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان در نهایت به مرحله ملی که شامل برگزیدگان جشنواره های دانشگاه‌های وزارت بهداشت، آزاد اسلامی، پیام نور، فنی و حرفه‌ای، فرهنگیان و غیره هستند، راه می‌یابند. در واقع این جشنواره شامل بخش‌های آوایی، معارفی، هنری، ادبی، پژوهشی و فناوری و در مجموع در ۶ بخش و ۳۵ رشته می باشد، که در این مرحله بیش از ۱۰۰۰ اثر از کلیه دانشگاه‌های دولتی و موسسات غیرانتفاعی شرکت نموده‌اند.

وی در ادامه در توضیح تعداد آثار در حوزه های مختلف جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان،گفت: تعداد آثاری که در مرحله سراسری مورد ارزیابی و داوری قرار گرفته ۶۷۷ اثر و به تفکیک در بخش آوایی ۳۰۶ اثر، بخش ادبی ۱۱۰ اثر، بخش هنری ۱۵۱، بخش پژوهشی ۶۰، بخش فناوری ۵۰ اثر بوده است.

ایرجی کجوری همچنین افزود:  تعداد ۱۷۸ نفر از دانشجویان بخش آوایی در رشته‌های قرائت، تحقیق، ترتیل و حفظ قرآن کریم، ۱۴۹ نفر نیز در بخش معارفی جشنواره بایکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

به گفته مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، این مرحله از جشنواره  ۱۹ تا ۲۲ شهریور ماه جاری برگزار می شود که در آن بیش از ۴۰۰ نفر از برگزیدگان حضور خواهند داشت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، ایرجی کجوری در پایان خاطرنشان کرد: جشنواره فوق بزرگترین جشنواره دینی و مذهبی دانشجویان کشور است که  با هدف ترویج و حمایت از فعالیت های دینی و قرآنی دانشگاه های سراسر کشور برگزار می شود.