مراسم استقبال از دانشجویان نو ورودی دانشکده ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی در سالن شهید همت این دانشکده برگزار شد.

۱۸ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۳۳۷ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
این مراسم در روز یکشنبه، ۱۶مهر ماه با حضور دانشجویان جدیدالورود دانشکده ارتباطات از رشته های روابط عمومی، روزنامه نگاری و مطالعات ارتباطی و فناوری اطلاعات برگزار شد.

در ابتدای مراسم، هاشمی، نائب دبیر انجمن علمی روابط عمومی و مسئول برگزاری این مراسم ضمن خوشامدگویی به دانشجویان نو ورودی، معارفه ای از دانشکده و انجمن های علمی ارائه داد.
در ادامه دکتر محمدمهدی فرقانی،  رئیس دانشکده ارتباطات ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدید این دانشکده  به ارائه سخنانی برای دانشجویان پرداخت.

در بخش بعدی برنامه، انجمن های علمی در محل در نظر گرفته شده به دانشجویان رشته های خود معرفی شده و از دانشجویان نو ورودی ثبت نام به عمل آمد.

در بخش آخر مراسم نیز تور آشنایی با دانشکده برای دانشجویان برگزار شد که طی آن دانشجویان با بخش های مختلف دانشکده از جمله بخش آموزش، کتابخانه و… آشنا شدند.