میزگردی با موضوع «ازدواج کودکان» به همت انجمن اسلامی دانشجویان آزاداندیش:

میزگردی با موضوع «ازدواج کودکان» به همت انجمن اسلامی دانشجویان آزاداندیش و با حضور پروانه سلحشوری، نماینده مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

۱۸ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۳۳۸ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها تشکل ها
در این نشست که دوشنبه، ۱۷ مهرماه در دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی برگزار شد، دکتر پروانه سلحشوری، رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی و دکتر حمیده عادلیان، عضو هیئت علمی گروه مددکاری دانشگاه علامه طباطبائی با دانشجویان به گفت‌وگو پرداختند.

در این نشست که دوشنبه،  ۱۷ مهرماه در دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی برگزار شد، دکتر پروانه سلحشوری، رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی و دکتر حمیده عادلیان، عضو هیئت علمی گروه مددکاری دانشگاه علامه طباطبائی با دانشجویان به گفت‌وگو پرداختند.

عکس:مسعود پناهی-عطنا