نشست تدوین پیش نویس بیانیه مشترک تشکلهای سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی

نشست پیش نویس بیانیه مشترک تشکلهای سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی علیه بیانات سخیف رئیس جمهور آمریکا برگزار شد

۲۳ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۳۸۸ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها

صبح امروز نشست پیش نویس بیانیه مشترک تشکلهای سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی علیه بیانات سخیف رئیس جمهور آمریکا با حضور تشکلهای سیاسی دانشگاه، مدیران و کارشناسان حوزه فرهنگی در دفتر این معاونت برگزار شد.

گفتنی است در این نشست  بسیج دانشجویی، انجمن اسلامی، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل و انجمن اسلامی دانشجویان آزاداندیش دانشگاه علامه طباطبائی در قبال بیانات سخیف و سبک ترامپ رئیس جمهور آموریکا علیه ایران موضع یکسان و متحدی دارند. مسئولین تشکلهای سیاسی دانشگاه فارغ از هر گرایش سیاسی این موضوع را محکوم نمودند. این بیانیه به زودی در جمع دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه قرائت می گردد و از همین طریق اطلاع رسانی می شود.

گفتنی است اتحاد تشکلهای سیاسی دانشگاه و موضع آنها در قبال سخنان رئیس جمهور آمریکا از نقاط قوت این نشست بود.