ستاد پیاده روی اربعین دانشگاه علامه طباطبائی تشکیل جلسه داد

ستاد پیاده روی اربعین دانشگاه به منظور هماهنگی و برنامه ریزی پیاده روی اربعین اساتید، دانشجویان و کارکنان تشکیل جلسه داد

۲۳ مهر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۳۸۹ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
صبح امروز ستاد پیاده روی اربعین دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دکتر سلیمی معاون فرهنگی دانشگاه، دکتر خورسندی مدیر فرهنگی دانشگاه و مسئولین نهاد رهبری،بسیج دانشجویی و انجمن اسلامی دانشجویان مستقل به منظور هماهنگی و تعین وظایف و حل مسائل مالی در دفتر این معاونت تشکیل جلسه داد
ستاد پیاده روی اربعین  دانشگاه به منظور هماهنگی و برنامه ریزی پیاده روی اربعین اساتید، دانشجویان و کارکنان تشکیل جلسه داد

صبح امروز ستاد پیاده روی اربعین دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دکتر سلیمی معاون فرهنگی دانشگاه، دکتر خورسندی مدیر فرهنگی دانشگاه و مسئولین نهاد رهبری،بسیج دانشجویی و انجمن اسلامی دانشجویان مستقل به منظور هماهنگی و تعین وظایف و حل مسائل مالی در دفتر  این معاونت تشکیل جلسه داد.

در پیاده روی اربعین سال گذشته دانشگاه تمرکز اصلی بر روی دانشجویان بود و امسال با توجه به تصمیمات اتخاذ شده قرار است این ستاد برای اساتید و کارکنان دانشگاه نیز بصورت هماهنگ این مراسم را برگزار کند.

در این نشست دکتر سلیمی بجستانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیان داشتند: با توجه به اینکه این سفر مشتاقان فراوانی دارد ما تمام سعی خود را در برگزاری باشکوه این مراسم داریم و سعی در تسهیل مسیر داریم و امیدواریم با رایزنی های انجام شده با بنیاد خیرین دانشگاه، ریاست محترم دانشگاه و ... کاروان پیاده روی اربعین دانشگاه علامه طباطبائی در قالب اساتید، دانشجویان و کارکنان در زیر یک پرچم و بصورت منسجم و هماهنگ مسیر پیاده روی اربعین را در ذیل یک هدف طی کنند و قدم بردارند.