اختتامیه ششمین دوره مسابقات منطقه‌ای مناظره دانشجویی در دانشگاه علامه طباطبائی

اخلاق گفت‌وگو و تحمل مخالف هدف مسابقات ملی نشان «خواجه نصیر»

۱۲ آبان ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۵۷۷ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
تعداد بازدید:۹۷۶
اختتامیه ششمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران نشان «خواجه نصیر طوسی» با معرفی برگزیدگان دانشگاه‌های شمال کشور در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار و طی آن مطرح شد که در صورت تمایل دانشگاه علامه طباطبائی دور بعدی مسابقات مناظره دانشجویان ایران در سطح ملی ۱۵ آذرماه در این دانشگاه برگزار شود.
اخلاق گفت‌وگو و تحمل مخالف هدف مسابقات ملی نشان «خواجه نصیر»

اختتامیه ششمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران نشان «خواجه نصیر طوسی» با معرفی برگزیدگان دانشگاه‌های شمال کشور در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی برگزار و طی آن مطرح شد که در صورت تمایل دانشگاه علامه طباطبائی دور بعدی مسابقات مناظره دانشجویان ایران در سطح ملی  ۱۵ آذرماه در این دانشگاه برگزار شود.

 ششمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران «نشان خواجه نصیرالدین طوسی» با حضور ۱۶ تیم از استان‌های خراسان شمالی، گیلان، مازندران، قم، قزوین، البرز و دانشگاه‌های بزرگ تهران به همت جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبائی و معاونت فرهنگی دانشگاه، ۸ تا ۱۰ آبان در دانشکده مدیریت و حسابداری این دانشگاه برگزار شد.

تیم «جدال احسن» در این دوره از مسابقات از دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین به عنوان تیم برگزیده معرفی شد.

در بخش پایانی و اختتامیه مسابقات، تیم‌های «جدال احسن» و «راه سوم» با انتخاب گزاره‌ «مسئولین دانشگاه بایستی در مسئله پوشش دانشجویان مداخله نمایند» به مناظره پرداختند و براساس جدول زمانبندی طرح مسئله کردند و با  پانزده دقیقه تنفس برای اعلام نتیجه توسط هیئت داوران مراسم اختتامیه آغاز شد.

رئیس جلسه در اختتامیه مراسم به توضیح درباره چگونگی برگزاری مسابقه و معرفی هیئت داوران  پرداخت و به موضوعات مناظره‌ها نیز اشاره کرد.

در ادامه عصمت مومنی، مدیر برنامه‌ریزی و نظارت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه ضمن ابراز تشکر و خرسندی از برگزاری این مراسم، گفت: من از جمله کسانی هستم که از مناظرات دانشجویی استقبال می‌کنم چون معتقدم در بین این مناظرات می‌توان جامعه را بهتر شناخت و روش‌های آموزشی و پژوهشی بهتری برای جامعه ترسیم کرد.

مومنی ادامه داد: ما به عنوان کنشگران واقعی جامعه فردا باید بتوانیم در نهایت احترام در موضع موافق و مخالف در سطح ملی و حتی بین‌المللی همدیگر را بپذیریم و به گفت‌و‌گو بنشینیم.

در بخش دیگر مراسم، مهندس کاظمی با بیان اینکه در این چند روز دانشجویان مسابقات فشرده‌ای را داشتند و مسابقات منطقه‌ای برای خیلی از آنها به عنوان اولین مسابقات خارج از استان، مسابقه سختی بود، گفت: قوت ذاتی تیم‌ها صرفاً نمی‌تواند نتیجه مسابقه را در مرحله کشوری مشخص کند آنچنان که دوستان خراسان شمالی و مازندرانی می‌دانند نکاتی وجود دارد که در مرحله استانی اگر آنها را تقویت نکنند در مرحله منطقه‌ای به مشکل جدیدی بر می‌خورند.

او افزود: امروز تغییر را در فینال مسابقه دیدم و دوستان بر طبق آنچه که هدف مسابقه‌های مناظره است بر روی گفت‌و‌گو و مناظره، صحبتی که می‌خواهند بکنند و گردآوری مطلب و ارائه به خوبی کار کرده‌اند.

کاظمی با اشاره به اینکه «مناظره فرصتی برای یادگیری»، شعار این مناظرات است، اظهار کرد: اصلا قرار نیست اینجا بحث حرفه‌ای مناظرات را داشته باشیم که یک سری مناظره‌گر حرفه‌ای، مسائل کشور را تحلیل کنند و به قولی حرف خودشان را به کرسی بنشانند.

او ادامه داد: این‌ها همه در درجه دوم اهمیت قرار می‌گیرد، وقتی اخلاق گفت‌و‌گو، کار علمی و جسارت دفاع از نظر خود را یاد گرفتیم و توانستیم کار گروهی را تمرین کنیم، تیم خوبی تشکیل می‌دهیم.

کاظمی با بیان اینکه تلاش و جدیت تمام بچه‌ها مخصوصاً تیم‌های شهرستانی بسیار خوب بوده و تقریبا به جز یک تیم تمام تیم‌های دانشگاه‌های بزرگ تهران حذف شدند، گفت: ما در مرحله کشوری فقط یک تیم از دانشگاه‌های تهران داریم این بیشتر از همه نشان‌دهنده این است که بچه‌های دانشگاه‌های دیگر برای اینکه توانایی‌های خود  را نشان دهند بسیار تلاش کردند.

او یادآور شد: فکر می‌کنم گروه «جدال احسن» سومین سالی است که در خدمتشان هستیم و هرسال پیگیر این مسابقه بوده و ما شاهد رشدشان هستیم این پیگیری و تمرین قابل تقدیر است. امیدوارم در مرحله کشوری بتوانیم  شاهد حضور جدی‌تر و بهتر دوستان در مرحله نهایی باشیم.

کاظمی با اشاره به اینکه ما الان در ششمین مرحله مناظرات هستیم، خاطرنشان کرد: مناظرات با هدف تمرین و یادگیری گفت‌و‌گو در کشور توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی تحقیق و بررسی شد که در سه دوره به صورت پایگاه در دانشگاه‌ها آن را تست کردیم.

او افزود: این مناظره‌ها از دوره چهارم وارد دانشگاه‌ها و مناطق استانی، منطقه‌ای و کشوری شد و امسال ششمین دوره‌ای است که از مجموع ۵۰۰ تیم شانزده تیم به این مرحله رسیدند و در سه روز در شمال کشور به رقابت با یکدیگر پرداختند.

کاظمی ادامه داد: امید است ۱۵ آذرماه جاری برنامه کشوری مسابقات با حضور ۱۲ تیم نهایی در دانشگاه علامه طباطبائی (اگر علاقه‌ای داشته باشند)، برگزار شود.

علیرضا ثلاثی، دبیر اجرایی این دوره هم در سخنانی گفت: در طول مرحله منطقه‌ای، دانشگاه علامه طباطبائی میزبان منطقه شمال کشور بود؛ در منطقه شمال کشور تیم‌های برگزیده مرحله دانشگاهی استان‌های گیلان، مازندران، البرز، خراسان شمالی، قم و قزوین حضور داشتند.

وی افزود: دو تیم «پایدیا» و «جدال احسن» دانشگاه قزوین، «تیم فکرت» دانشگاه قم، تیم «شهید دیالمه» دانشگاه خراسان شمالی، تیم «مبین» و «بوعلی» دانشگاه‌های البرز، تیم «راه سوم» دانشگاه مازندران و «دیالکتیک» از دانشگاه گیلان شرکت داشتند.

ثلاثی ادامه داد: همچنین تیم‌های برتر دانشگاه‌های استان تهران در این رقابت‌ها حاضر شدند که از دانشگاه علامه طباطبائی تیم «نجوا» در این دوره شرکت کرد.

وی خاطر نشان کرد: روز اول مسابقات ۱۶ تیم با یکدیگر به رقابت پرداختند در مراحل گروهی، به طور دو به دو و حذفی در نهایت هشت تیم به مرحله بعد صعود کردند.

روز دوم مسابقات، مرحله دوم آغاز، پیگیری و برگزار شد و نهایتا چهار تیم برتر «دیالکتیک» از استان گیلان، «جدال احسن» از استان قزوین، «راه سوم» از دانشگاه علم و صنعت و تیم «راه سوم» از استان مازندران به عنوان برگزیدگان مشخص شدند و هر چهار تیم جواز حضور در مرحله کشوری را کسب کردند.

ثلاثی افزود: روز چهارشنبه ۱۰ آبان مرحله نهایی و مراسم اختتامیه با عنوان «مسئولین دانشگاه باید در مسئله پوشش دانشجویان دانشگاه مداخله نمایند» و تیم جدال احسن  از استان قزوین که به عنوان تیم موافق این گزاره بود و تیم حس سوم از استان مازندران که مخالف این گزاره بود فینالیست‌های مرحله منطقه‌ای ما بودند.

ثلاثی در آخر خاطر نشان کرد: من به عنوان نماینده‌ای از این تیم بزرگ از دکتر حسین سلیمی، ریاست محترم دانشگاه علامه طباطبائی، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی، جهاد دانشگاهی علامه طباطبائی، دکتر بهمن سعدیان‌راد، رئیس جهاد دانشگاهی، دکتر مومنی، مدیر نظارت و ارزیابی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی، مهندس ملوندی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی و دکتر خرسندی، مدیر فرهنگی تشکر می‌کنم.

در پایان تیم‌های برگزیده این مسابقات اعلام شدند:

تیم اول: «جدال احسن» از دانشگاه آزاداسلامی قزوین

تیم دوم: «راه سوم» از استان مازندران

تیم برگزیده اخلاق: «دیالکتیک» از استان گیلان


نظر شما :