به همت انجمن علمی دانشجویی علم اطلاعات و دانش شناسی نشست تخصصی اولویتهای پژوهشی انجمن کتابداری و اطلاعرسانی برگزار شد
به همت انجمن علمی دانشجویی علم اطلاعات و دانش شناسی نشست تخصصی اولویتهای پژوهشی انجمن کتابداری و اطلاعرسانی برگزار شد
به همت انجمن علمی دانشجویی علم اطلاعات و دانش شناسی نشست تخصصی اولویتهای پژوهشی انجمن کتابداری و اطلاع رسانی، فرایند ثبت و حمایت در دانشکده روانشناسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد. این نشست یکشنبه، ۲۱ آبان ماه با حضور محمد زرهساز، عضو هیئت علمی رشته علم اطلاعات و دانششناسی دانشگاه خوارزمی و رئیس کمیته پژوهش انجمن علمی کتابداری و اطلاعرسانی ایران برگزار و مطالبی در مورد انجمن کتابداری و اطلاعرسانی مطرح شد.
استاد دانشگاه خوارزمی در این نشست به تشریح نقش، وظایف و اهداف این انجمن در قالب نظامنامه مورد نظر این مرکز پرداخت و گفت: این نظامنامه در سال ۱۳۹۵ تصویب شد و مطابق با ساختار از بین دانشجویان دکتری و ارشد عضوگیری کرد.
به اعتقاد زرهساز یکی از وظایف انجمنهای علمی رصد خلاءها، کمبودها و اولویتهای علمی و پژوهشی حوزه موردنظر آن علم است. انجمن کتابداری و اطلاعرسانی به منظور تعیین اولویتها و خلاءهای این حوزه در سیزده زمینه به تشکیل کارگروه پرداخت و با کمک ۱۸۰نفر از اساتید رشتههای مختلف موفق به شناسایی۱۳۱ اولویت در سال اول شد.
وی در ادامه گفت: اولویتهای سال آینده شامل اولویتهای سازمانهای پژوهشی نیز است و این به معنی تامین منابع مالی کارهای پژوهشی آنها است. همچنین جایزه خاصی به نام جایزه نوشآفرین انصاری برای برترین اولویتها در نظر گرفته شده است.
رئیس کمیته پژوهش انجمن علمی کتابداری و اطلاعرسانی از دانشجویان دعوت کرد که موضوعهای مورد نظر خود را در این انجمن به ثبت برسانند.
زرهساز زمان مهلت تحویل آثار را تا پایان دی ماه اعلام کرد و همکاری دانشجویان و اساتید را مایه دلگرمی برای ادامه فعالیتهای این انجمن دانست.
در ادامه، دکتر میترا صمیعی، مدیرگروه رشته علم اطلاعات و دانششناسی دانشگاه علامه طباطبائی نیز ضمن تشکر از انجمن کتابداری و اطلاعرسانی اظهار کرد: هنوز خلاءهایی در برخی زمینه وجود دارد که باید به آنها توجه بیشتری شود. همچنین باید نسبت به جلب مشارکت اساتید تمام رشتهها و دانشگاهها فعالیت بیشتری انجام گیرد.
مهدی علیپورحافظی، عضو هیئت علمی رشته علم اطلاعات و دانششناسی دانشگاه علامه طباطبائی کار انجمنی را کاری وقتگیر دانست و گفت: این امر نیازمند روحیه کار انجمنی و همکاری دانشجویان و اساتید در حوزههای مختلف است.
نظر شما :