محموله ۱۰۰ میلیون تومانی دانشگاه علامه طباطبائی جهت امداد رسانی به زلزله زدگان مناطق غرب کشور، شب گذشته از تهران حرکت کرد و هم‌اکنون در نزدیکی مناطق زلزله زده می باشد.

۲۷ آبان ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۷۱۱ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
محموله ۱۰۰ میلیون تومانی دانشگاه علامه طباطبائی جهت امداد رسانی به زلزله زدگان مناطق غرب کشور، شب گذشته از تهران حرکت کرد و هم‌اکنون در نزدیکی مناطق  زلزله زده می باشد.

محموله ۱۰۰ میلیون تومانی دانشگاه علامه طباطبائی جهت امداد رسانی به زلزله زدگان مناطق غرب کشور، شب گذشته از تهران حرکت کرد و هم‌اکنون در نزدیکی مناطق  زلزله زده می باشد.