دیدار اعضای شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با ریاست دانشگاه،

۲۷ آبان ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۷۱۳ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
دیدار اعضای شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با ریاست دانشگاه، معاون و مدیریت فرهنگی، عصر چهارشنبه ۲۴ آبان در سالن جلسات دفتر ریاست دانشگاه علامه طباطبائی صورت گرفت.
دیدار اعضای شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی با ریاست دانشگاه،

در این دیدار که به دعوت ریاست دانشگاه و در ادامه جلسه با تشکل‌های دانشجویی دانشگاه انجام گرفت، حسین سلیمی ضمن ابراز خرسندی از حضور در میان اعضای شورای مرکزی بسیج دانشجویی، از فعالیت‌های این تشکل به ویژه برگزاری اردوی زیارتی اربعین امسال قدردانی و تشکر به عمل آورد.
دکتر نعمت الله ایران زاده معاون فرهنگی دانشگاه نیز در سخنانی ضمن ابراز خوشحالی نسبت به دیدار با فعالان بسیج دانشجویی، از برنامه‌های جدید معاونت فرهنگی دانشگاه خبر داد.
در این دیدار علی کیان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علامه در سخنانی از رویکرد ریاست دانشگاه در توجه به تشکل‌ها و دغدغه‌های آنان تشکر و از زحمات دکتر سلیمی در ۴ سال گذشته قدردانی و به چند نکته انتقادی از جمله موارد صنفی اشاره کرد.
در ادامه نیز تعدادی از اعضای شورای مرکزی آقایان: احمد عربی، جانشین مسئول بسیج دانشگاه، ابوالفضل کمال، مسئول بسیج دانشکده حقوق و علوم سیاسی، محمد لکزی، مسئول بسیج دانشکده ادبیات، علیرضا اشتری، معاون صنفی_اجتماعی بسیج، محمد مهدی فروزان، معاون روابط عمومی بسیج، حسین پاک، جانشین قرارگاه صاحب الامر بسیج دانشجویی، علی بابایی، عضو شورای مرکزی و سجاد فخرایى، معاون خوابگاه‌های بسیج در سخنانی، دغدغه‌ها و نکات خود را به اطلاع ریاست دانشگاه رساندند که مورد توجه ایشان قرار گرفت.