اعلام اسامی منتخبین اعضای شورای مرکزی کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی

۲۹ آبان ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۷۳۱ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
خانم حسنلو کارشناس کانونهای فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه ای بیان داشتند که در انتخابات کانونهای فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه 1070 نفر به عضویت مجمع عمومی 17 کانون درآمدند. 10 کانون انتخاباتش برگزار شده و 300 نفر از اعضا به کاندیداهای خود رای دادند .
اعلام اسامی منتخبین اعضای شورای مرکزی کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی

وی افزود: کانون های فیلم وعکس، محیط زیست، کتاب و کتابخوانی، صنایع دستی و هنرهای تجسمی، هلال احمر ، همای مهر و پویش در روز های 4 الی 11 آذر ماه زمان اعلام کاندیداتوری است. پیش از این کاندیدها و اعضای مجمع عمومی در سایت معاونت فرهنگی ثبت نام کرده بودند و بعد از احراز صلاحیت کاندیدها، اولین انتخابات سراسری کانون های فرهنگی،هنری، اجتماعی و مذهبی برگزار شد.

گفتنی است این انتخابات به مدت چهار روز از 21 الی 24 آبان 96 در تمامی دانشکده های دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد و نتایج به شرح ذیل اعلام می شود.