نتایج دومین انتخابات سراسری انجمن‌های علمی‌-دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی سه‌شنبه، ۳۰ آبان ماه اعلام شد.

۳۰ آبان ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۷۴۲ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
دومین انتخابات سراسری انجمن‌های علمی‌-دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی یکشنبه ۲۱ آبان ماه ساعت ۹ صبح آغاز و تا ساعت ۱۴ سه‌شنبه ۲۳ آبان در دانشکده‌های مختلف دانشگاه برگزار شد که با استقبال خوب دانشجویان همراه بود.

دومین انتخابات سراسری انجمن‌های علمی‌-دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی یکشنبه ۲۱ آبان ماه ساعت ۹ صبح آغاز و تا ساعت ۱۴ سه‌شنبه ۲۳ آبان در دانشکده‌های مختلف دانشگاه برگزار شد که با استقبال خوب دانشجویان همراه بود.

انجمن‌های علمی‌-دانشجویی دانشکده‌های «الهیات و معارف اسلامی»، «بیمه اکو»، «تربیت بدنی و علوم ورزشی» و «علوم ریاضی و رایانه» که لیست آنها ۵ نفره است شامل برگزاری انتخابات نمی‌شوند.

گفتنی است انتخابات انجمن علمی دانشجویی علوم سیاسی مجددا برگزار می شود و زمان آن متعاقبا از طریق همین سایت اعلام می گردد.

گفتنی است طبق آیین‌نامه جدید انجمن‌های علمی‌-دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، انتخابات بعدی انجمن‌های علمی‌دانشجویی اسفند ماه ۱۳۹۷ برگزار می‌شود.