نشست صمیمانه "ارتباط خانواده و دانشگاه؛ فرصتی برای پویایی و شکوفایی"

۱۹ آذر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۴۹۰۷ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار می کند: نشست صمیمانه "ارتباط خانواده و دانشگاه؛ فرصتی برای پویایی و شکوفایی". روز پنج شنبه 23 آذر ساعت 9 الی 12 در دانشکده ادبیات. با حضور والدین دانشجویان جدیدالورود دانشکده های ادبیات و زبان های خارجی، اقتصاد، علوم اجتماعی و بیمه اکو و مسئولین دانشگاه. لازم به ذکر است که نشست بعدی با والدین دانشجویان جدیدالورود دانشکده های دهکده المپیک متعاقباً اعلام می گردد.
نشست صمیمانه "ارتباط خانواده و دانشگاه؛ فرصتی برای پویایی و شکوفایی"

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار می کند:

نشست صمیمانه "ارتباط خانواده و دانشگاه؛ فرصتی برای پویایی و شکوفایی" پنج شنبه 23 آذر ساعت 9 الی 12 در دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی، الهیات و معارف اسلامی با حضور والدین دانشجویان جدیدالورود دانشکده های ادبیات فارسی و زبانهای خارجی، الهیات و معارف اسلامی، اقتصاد، علوم ریاضی و رایانه، علوم اجتماعی و بیمه اکو و مسئولین دانشگاه برگزار می شود.

لازم به ذکر است که نشست بعدی با والدین دانشجویان جدیدالورود دانشکده های واقع در پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی (دهکده المپیک)  متعاقباً اعلام می شود.