جشن گرامیداشت شب یلدا در دانشگاه علامه طباطبائی

۲۷ آذر ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۰۰۰ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
جشن بزرگ یلدا یکشنبه، ۲۶ آذر ماه به همت کانون ایرانشناسی و گردشگری با همکاری کانون‌های شعر، صدا و گویندگی، فیلم وعکس، کتاب و کتابخوانی و صنایع دستی و هنرهای تجسمی برگزار شد.
جشن گرامیداشت شب یلدا در دانشگاه علامه طباطبائی

جشن گرامیداشت شب یلدا با حضور علیرضا آذر، حسین متولیان و اجرای برنامه‌های متنوع در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

این جشن یکشنبه، ۲۶ آذر ماه به همت کانون ایرانشناسی و گردشگری با همکاری کانون‌های شعر، صدا و گویندگی، فیلم وعکس، کتاب و کتابخوانی و صنایع دستی و هنرهای تجسمی برگزار شد.

در این مراسم، ابتدا علیرضا آذر و سید حسین متولیان، به شعرخوانی پرداختند، سپس کانون موسیقی در سه بخش قطعاتی از موسیقی سنتی اجرا  کرد، علی اکبریان میمند و مسعود آهنچی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی فالخند اجرا کردند و چند شعر طنز که خود سروده بودند خواندند.

در ادامه، کانون صدا و گویندگی، مسابقه «رادیو یلدا» برگزار کرد و کوثر یوسفی و بهار قربانپور به ترتیب اول و دوم شدند که از آنها تقدیر شد.