شروع به کار دهمین جشنواره ملی حرکت به میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه یکی از بزرگترین رخدادهای علمی دانشجویی کشور
شروع به کار دهمین جشنواره ملی حرکت به میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه یکی از بزرگترین رخدادهای علمی دانشجویی کشور
جشنواره ملی حرکت، ویژه انجمنهای علمی دانشجویی، به صورت سالانه و با تأکید بر همافزایی، تکثیر ایدههای خلاق و ایجاد انگیزه و نشاط در انجمنهای علمی دانشجویی برگزار میشود.
همچنین در جشنواره ملی حرکت، آثار و دستاوردهای دانشجویان سراسر کشور به نمایش گذاشته میشود.
هدف از برگزاری این جشنواره، شناسایی انجمنهای علمی دانشجویی موفق و تقدیر از فعالان این انجمنها، انعکاس فعالیتهای الگو و موفق، ایجاد تحرک توأم با جهتدهی فعالیتهای انجمنهای علمی دانشجویی، ایجاد زمینه به منظور همافزایی انجمنهای علمی دانشجویی از طریق انتقال تجارب موفق و ایجاد بستر مناسب به منظور آشنایی صاحبان صنایع و معادن، حرف و مشاغل، سازمانهای دولتی و غیردولتی با ظرفیتها و توانمندیهای انجمنهای علمی دانشجویی است.
همچنین بخش نمایشگاهی این دوره از جشنواره ملی حرکت در محل نمایشگاههای بینالمللی شهر کرمانشاه دایر است و دو کارگاه آموزشی - مشارکتی تصویرسازی نقشه راه انجمنهای علمی دانشجویی و کارآفرین موفق نیز در حاشیه این نمایشگاه برگزار میشود.
دهمین جشنواره ملی حرکت، از سوی اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور، پژوهشگاهها و سایر مراکز علمی با حمایت دستگاهها و سازمانهای دولتی و غیردولتی از پنجم تا هفتم دیماه در دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار میشود.
گفتنی است در نهمین دوره جشنواره حرکت دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب رتبه دوم کشوری شد و امسال نیز حضور چشمگیری دارد و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برای درخشش انجمنهای علمی_دانشجویی دانشگاه علامه در دهمین جشنواره ملی حرکت آرزوی موفقیت دارد.
اختتامیه این دوره از جشنواره ملی حرکت، ۷ دی ماه برگزار خواهد شد.
دکتر حسین میرزایی در نشست خبری تشریح جشنواره ملی حرکت گفت: ۹هزار و ۳۸۸انجمن علمی ثبت شده تا پایان شهریور سال ۹۶داریم که ۸هزار و ۵۹۳انجمن آن فعال هستند. وی افزود: آیین نامه جدید انجمن ها و اتحادیه های علمی دانشجویی که بعد از ۹سال بازنگری شده بود هفته گذشته به دانشگاه ها ابلاغ شد.
دکتر میرزایی در خصوص تعداد انجمن های علمی دانشجویی در دانشگاه های کشور اظهار داشت: هم اکنون ۹۳۸۸انجمن علمی دانشجویی در دانشگاه های کشور به ثبت رسیده است که از این تعداد ۸هزار و ۵۴۳انجمن علمی دانشجویی فعال هستند. وی در خصوص تنوع آنها بر اساس گروه های تحصیلی گفت: ۳۲درصد این تعداد انجمن ها در حوزه علوم انسانی، ۲۸درصد در حوزه فنی و مهندسی، ۱۷درصد در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی و۱۶درصد در حوزه علوم پایه و ۷درصد در حوزه هنر ومعماری است. تعداد اتحادیه های انجمن های علمی دانشجویی پس از چهار سال فعالیت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم دولت یازدهم و دوازدهم، از چهار اتحادیه در دولت دهم به ۳۶اتحادیه افزایش یافته است.
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، جشنواره ملی حرکت را یکی از بزرگترین رخدادهای انجمن های علمی دانشجویی توصیف کرد و گفت: با آمدن دولت یازدهم تمرکز زدایی، سیاست جشنواره قرار گرفت و بر همین اساس طی جشنواره های هفتم تا نهم در دانشگاه های شیراز، مشهد و کرمان برگزار شد و امسال نیز دهمین دوره آن در دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار می شود.
همچنین در ادامه این نشست فضل الله ایرجی کجوری، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات وفناوری، گفت: در مجموع ۱۰۴دانشگاه و موسسه آموزش عالی در این جشنواره مشارکت داشته اند که نسبت به دوره قبل۱۰درصد افزایش یافته است. وی گفت: ۱۲۴۴اثر به دبیرخانه جشنواره رسیده که نسبت به دوره قبل ۱۳درصد افزایش داشته است.
ایرجی کجوری ادامه داد: از مجموع این تعداد اثر و دستاوردعلی دانشجویی ۳۲۳اثر در بخش انجمن های علمی برتر، ۱۸۸اثر در بخش فعالیت های علمی خلاقانه، ۲۵۸اثر در بخش نشریه علمی، ۱۱۷اثر در بخش مسابقه علمی و۹۰اثر در بخش پژوهش و ۷۰اثر در بخش فضای مجازی و ۵۴اثر در بخش کتاب و ۶۷در بخش اختراع و ۱۶۸اثر در بخش کارآفرینی به جشنواره اضافه شد. وی افزود که بر اساس گروه های تحصیلی آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره عبارت از: ۴۹۳اثر در بخش فنی و مهندسی، ۳۲۰اثر در بخش انسانی، ۱۷۰اثر در بخش کشاورزی، ۱۳۷اثر در بخش علوم پایه و ۱۲۰اثر در بخش هنر است که به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
با آرزوی درخشش انجمنهای علمی_دانشجویی دانشگاه علامه در دهمین جشنواره ملی حرکت
غرفه انجمنهای علمی_دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در دهمین جشنواره ملی حرکت
تیم شرکت کننده از دانشگاه علامه طباطبائی در جشنواره ملی حرکت
نظر شما :