جلسه تودیع و معارفه مدیر فرهنگی دانشگاه و همچنین مدیر برنامه ریزی و نظارت فرهنگی و اجتماعی

۲۳ دی ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۲۳۲ انجمن ها
عصر امروز (شنبه 23 دی 96) جلسه معارفه دکتر علیرضا امیدبخش و قدردانی از دکتر مرتضی خورسندی مدیر فرهنگی دانشگاه و همچنین معارفه دکتر هدی غفاری و ارج گذاری به زحمات دکتر عصمت مومنی مدیر برنامه ریزی و نظارت فرهنگی و اجتماعی پیشین در اتاق شورای دانشگاه علامه طباطبائی با حضور برخی از معاونان دانشکده ها، مدیران دانشگاه و کارشناسان این معاونت، حاج اقا اکبری اقدم و کارشناسان دفتر نهاد برگزار شد.

دکتر نعمت اله ایران زاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی در ابتدا به آماری از فعالیتهای این معاونت اشاره کرد و بیان داشت که در مقوله فعالیت های هنری بیشتر باید کار کرد. وی افزود در زمینه آسیبهای اجتماعی و مطالعات پژوهشی کارهای خوبی در حوزه مدیریت برنامه ریزی و نظارت فرهنگی و اجتماعی صورت گرفته که در سالهای آتی ثمرات آن به بار می نشیند.

ایشان در ادامه افزود: کار جمعی نیازمند همراهی و مدیریت جمعی است و همکاران بنده به عنوان فرهنگ ورزان حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه باید در این کار مشارکت کنند و با همراهی مدیران جدید موجبات موفقیت را فراهم آورند. این مسئولیت ها امانت همراه با عشق ورزیدن است و امید دارم که مدیران جدید، نشاط و بالندگی را در اولویت کارهایشان قرار دهند و مهمتر از آن قدرت اقناع و پاسخگویی به دانشجویان را با اخلاق کریمانه و بردبارانه داشته باشند. بنده عملگرا هستم و بر روی این امر تاکید دارم که عزیزان با بهره گیری از فرهنگ ورزان یک همگرایی ایمانی و عاطفی برای انجام کار فرهنگی فراهم آورند و این به مصداق آیه "و تعاونوا علی البر و التقوی" است. ایشان از مدیران پیشین درخواست کرد: تجربیات را به مدیران جدید منتقل کنند.

دکتر ایران زاده در خاتمه گفت:  خانه آزاداندیشی دانشجویی جزو کارهای اساسی پیش روی این معاونت است که ریاست محترم دانشگاه نیز بر آن تاکید دارند.

در ادامه مدیران پیشین و مدیران جدید برای حضار معرفی شدند و در پایان این مراسم از زحمات دکتر مرتضی خورسندی مدیر فرهنگی دانشگاه و دکتر عصمت مومنی مدیر برنامه ریزی و نظارت فرهنگی و اجتماعی پیشین  قدردانی به عمل آمد.