اجرای برنامه‌ «طلایه‌دار» به مناسبت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

۲۸ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۵۰۳ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها انجمن ها
برنامه‌ «طلایه‌دار» به همت کانون موسیقی دانشگاه علامه طباطبائی دوشنبه، ۲۳ بهمن در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبائی اجرا شد.
اجرای برنامه‌ «طلایه‌دار»  به مناسبت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

در این برنامه دانشجویان نوازنده کانون موسیقی دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و گرامیداشت شهدایی که ۴۰ سال از مرز و بوم کشور ایران پاسداری کردند به اجرای قطعاتی موسیقیایی پرداختند و ساز وطن‌پرستی نواختند.

متین آذر، نوازنده سازهای کوبه‌ای، رامین کهنسال، نوازنده سنتور، اشکان فخاری، نوازنده ویولن، سجاد کریم‌پور، نوازنده تار و حسام آرین و امین اخواص در جایگاه خواننده این اجرا بودند.

در بخش اول این برنامه نوازندگان به اجرای قطعات ملی‌-میهنی معروف پرداختند، در بخش دوم نوازندگان اشعار شاهنامه، شعرای معاصر؛ حسام آرین را  برای اجرای طلایه‌داران ایران زمین -از عهد باستان تا دفاع مقدس- همراهی کردند و در بخش سوم به سه نفر از کسانی که در مسابقه سرای جاوید بهترین متن و شعر میهنی را نوشته بودند، جایزه اهدا شد.